27.07.2022-12:47 (Son Güncelleme:02.10.2023-17:55)


1

Kimdir?

Kimdir?

Adnan Oktar, sahte cemaat lideri aynı zamanda yazar. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü’nde eğitim görmeye başlamış bir zaman sonra okuldan ayrılmıştır.



2

Adnan Oktar, 1956 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne geçiş yapan Adnan Oktar bu okulda da tutunamayarak yarım bırakmıştır. Adnan Oktar'ın boyu ve kilosu bilinmiyor. Kullandığı mahlas Harun Yahya’dır. Bu mahlasla kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar’a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, budizm ve komünizm alakalı şeytani bir olgudur. Adnan Oktar, bekardır. İnternet siteleri ve televizyon yolu ile insanlara erişip doğruluğu olmayan yanlış bilgiler veren Adnan Oktar’ın Hz. Muhammed’in soyundan gelenler anlamına gelen Seyidilerden olduğunu iddia etmektedir.



3

Suç örgütü

Suç örgütü

Adnan Oktar'ın suç örgütü için hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Pişmanlık yasasından yaralanmak isteyen a.p, "Risk oluşturabilecek veya suç olabilecek konular polis dinlemesine karşı telefonda konuşulmaz. Çok mecbur olunursa şifreli konuşulur. Örneğin örgütün mali imamı olan alev Babuna’dan para isteneceği zaman ya ikinci telefonu ya da yanındaki Nurşah Aksoy veya bir başka kişi aranır ve "Gelirken 10 sade poğaça getir, 10 light kola getir, 10 peynirli poğaça getir" gibi cümleler kullanılırdı" itirafında bulundu. Bir diğer şüpheli, örgütün şiflerini ifşa ederek 'örgütteki "yakışıklılar" grubu yapıya kız çeken yakışıklı erkeklerin bulunduğu gruptur. Aramızdaki konuşmalarda kullandığımız bazı şifreler vardı. Bunlardan bir tanesi "Şortunu al havuza gel" idi. Konuşmada bu şekilde bir söz geçtiği zaman bunun anlamı "Gruba yeni katılan Adnan Oktar’ın beğendiği bir kız var. Bu kızla birliktelik yaşayarak Adnan Oktar’a hazırlamaktır" dedi.



4

Adnan Oktar'ın villası!

Adnan Oktar'ın villası!

3 milyon dolara satılan villanın Adnan Oktar'ın "Stüdyo" olarak kodladığı öğrenildi. Özellikle Adnan Oktar'ın yatak odası çok konuşuldu. A9 kanalının da burada olduğu bu evde ayrıca cinsel saldırı suçlarının da yapıldığı iddia edildi.



5

Kedicikleri taciz etti

Kedicikleri taciz etti

Başka bir müşteki olan H.A, konuyla ilgili 'biz eve gidinceye kadar Mustafa sürekli telefondan talimatlar alıyordu ve hep şifreli şekilde konuşuyordu. Örneğin "Yazar yukarı çıkın dedi, dayım gelsinler dedi." Öğrendim ki kendi içlerinde erkekler Adnan Oktar’a "abi" kadınlar ise "Adnan" diye hitap ediyormuş. Ancak telefonda Adnan Oktar için dayı, amca vs gibi kelimeler kullanıyorlar.' dedi.



6

Yanlarında geldikleri kızlarla birliktelik yaşamak için izin aldıklarını söyleyen S.D "şifreli" yemek yiyelim, tatlıyı aldım geliyorum veya tatlım var gel ikram edeyim’ gibi ifadeler; yanında kız olduğunu, gelip kendisiyle birlikte olabileceğini anlatan, "Senin şu kitabı okuyabiliyor muyuz abi", "Senin katalogları inceleyebilir miyim" sözleri elindeki kızla birlikte olabilir miyim anlamında şifreli konuşmalardan bazılarıdır" dedi.



7

Kedicikler itiraf etti

Kedicikler itiraf etti

Adnan Oktar suç örgütünün foyasının ortaya çıkmasının ardından, gerçekler birer birer gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Oktar gurubunu, kedicik olarak lanse edildiği kadın üyelerinden Ece Koç mahkemede konuştu. Mahkeme konuşan kedicik Ece Koç, 'Çok şiddetli tokat atıyordu, tekme atıyordu. Kiminle isterse onunla olurdu, her türlü pis şeyi yapıyordu' şeklinde ifade verdi. Bir başka itirafçıda oldukça çarpıcı itiraflarda bulundu. Örgüt içerisindeki "turnike sistemi" oluşturulduğunu ve bu sistemin ne olduğuna dair tüm açıklamaları mahkemede yaptı. İtirafçı tanık, turnike sistemiyle zorla örgüte dahil ettirilen kadınların ve örgüt üyesi erkeklerle nasıl zorla birlikte olmak zorunda olduklarını anlattı. Turnike sisteminin, örgüt başı Adnan Oktar'ın emri olduğunu ve uygulanmamasının mümkün olmadığını belirtti.



8

Kedicikler adını verdiği, bir grup kadını çeşitli çıkarlarıyla kullanan Okatr'ın, tufasının ortaya çıkmasının ardından gerçekler birer birer gün yüzüne çıkmaya başladı.



9

Adnan Oktar’ın grubundan kaçan isimlerden bazıları ise yaşadıkları dehşeti anlattı. Oktar’ın kediciklerinden biri olan Seda Işıldar, İngiliz The Sunday Times gazetesine, 16 yaşındayken tarikat lideri tarafından cinsel istismara uğradığını, 20 yaşındayken genel anestezi olmadan burun estetiği olmaya zorlandığını söyledi. Işıldar, Oktar’ın 30’lu yaşlarındayken kendisini onunla evlenmeye zorladığını belirtirken, tam 8 yıl sonra kaçmayı başardığını ve Kanada’ya taşındığını aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr