"Adnan Oktar İçin Bin Evladımı Veririm" Diyen Kadın Gözaltına Alındı!

Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının ardından "Bin tane evladım olsa binini de veririm" diyen Nursel Tekin yapılan operasyonda gözaltına alındı.

22.10.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-16:34) "Adnan Oktar İçin Bin Evladımı Veririm" Diyen Kadın Gözaltına Alındı!

Adnan Oktar Örgütü'ne dönük bu sabah 11 şehirde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda hakkında gözaltı kararı olan 23'ü İstanbul'da toplam 33 şüphelinin ele geçirilmesi için çalışmalar başlatılmıştı. Bu çerçevede Adnan Oktar'ın ağabeyi Kadın Doğum Uzmanı Kenan Oktar da gözaltına alınmıştı. Sözcü'de olan habere göre; Operasyonda ayrıca "Milyar tane çocuğum olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim" diyen Nursel Tekin adlı kadın da gözaltına alındı.

"MİLYAR TANE EVLADIMI OKTAR'A FEDA EDERİM" DEMİŞTİ

Operasyonda gözaltına alınanlar içindeki Nursel Tekin ve arkadaşları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube birimlerinin Adnan Oktar ve ekibine dönük önceki gün yaptığı operasyon çerçvesinde 179 kişiyi gözaltına almasının sonrasında Vatan Caddesi'nde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü karşısında bir araya gelerek bir açıklama yapmıştı. Tekin yaptığı açıklamada "Milyar tane çocuğum olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim" açıklamaları ile gündeme düşmüştü.

AĞABEYİ DESTEK VERDİ

Adnan Oktar Örgütü'ne 11 Temmuz'da yapılan operasyon ardından bir çok televizyon programına katlan Kenan Oktar "Adnan Hoca benim tek kardeşim, öz kardeşim. Uzun zamandır ayrıyım. Onun tarafında olmak isterdim. Kısmet bugüneymiş. Güçlü bir operasyon yapıldı. Operasyonda herkesin tahmin edeceği gibi İngiliz derin devletinin yaptığı bir operasyon. Biz hocamızın ve hanım kardeşlerimizin suçu olmadığını biliyoruz, millet de biliyordur" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal