Adını Feriha Koydum Dizisinin İki Düşman Karakterleri Hazal Kaya İle Ceyda Ateş Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Bir döneme oynadıkları diziyle damgasını vuran ünlü oyunculardan Hazal Kaya'yla Ceyda Ateş, sosyal medyadan fotoğraf paylaştılar.

19.02.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-16:39) Adını Feriha Koydum Dizisinin İki Düşman Karakterleri Hazal Kaya İle Ceyda Ateş Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Ekranlarda yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinin yıldız oyuncularından Hazal Kaya ile Ceyda Ateş, yıllar sonra bir araya geldi. Dizide canlandırdıkları karakterlerle ününe ün kazandıran başarılı oyuncular, dizideki düşman arkadaş rolleriyle de büyük yankı uyandırdılar. Hem çok sevilen hem de çok eleştirilen rolleri canlandıran Kaya ile Ateş, uzun bir aranın ardından tekrar bir araya geldi. Oyunculuğa devam eden Kaya'nın aksine Ateş ABD'ye yerleşerek mesleğine kısa süreli bir ara verdi. Dizide ''Feriha'' karakterine hayat veren Kaya ile ''Hande'' karakterini çok başarılı bir şekilde canlandırarak izleyicinin kendisinden adeta nefret etmesini sağlayan Ateş, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

ABD'de Miami'ye yerleşen ünlü oyuncu Ceyda Ateş, Türkiye'ye döner dönmez soluğu eski dostlarının yanında aldı. Güzel oyuncu hem eski rol arkadaşı hem de dostu olan Hazal Kaya'yı ziyaret ederek çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi. Sosyal medya hesabından çocuklarının kucaklarında olduğu kareyi paylaşan ünlü oyunculara, kısa sürede binlerce yorum ve mesaj yağdı. Ceyda Ateş’le Hazal Kaya’nın bir araya gelip fotoğraflarını paylaştığı o karede, dizide Feriha’nın abisini canlandıran Melih Selçuk da yer aldı. Adını Feriha Koydum dizisinin başarılı oyuncularının her birinin yıllar geçse de arkadaşlık bağlarını koparmaması ise, ünlü oyuncuların takipçileri arasında büyük takdir topladı. Paylaşılan o karede ise gözler dizinin başrollerinden Çağatay Ulusoy'u aradı. 

adını feriha koydum

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal