Adil Hoca Mucize Doktor Dizisinden Neden Ayrılıyor?

Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor'dan hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Dizide Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan'ın Mucize Doktor'dan ayrılacağı konuşuluyor. Peki Adil Hoca Mucize Doktor dizisinden ayrılıyor mu? Adil Hoca Mucize Doktor dizisinden neden ayrılıyor?

26.01.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-12:06) Adil Hoca Mucize Doktor Dizisinden Neden Ayrılıyor?

Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca'yı canlandıran Reha Özcan, birkaç bölüm sonra diziden ayrılacak. Ali Vefa'ya en başından babalık yapan Adil Hoca'nın diziden ayrılacak olması tüm hayranlarını üzdü. Adil Hoca Mucize Doktor dizisinden neden ayrılıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncularından Reha Özcan yani Adil Hoca, diziden ayrılacak. Sebebi henüz bilinmese de reytinglerde düşüş yaşayan dizinin oyuncu kadrosunda küçülmeye gittiği söyleniyor. Adil Hoca'ya hayat veren usta isim Şubat ayının ilk haftasında da sette olacak ancak ardından ekibe veda edecek.

REHA ÖZCAN KİMDİR?

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 yılında Bingöl'de doğdu. Kartal Anadolu Lisesi'nden sonra lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamladı.

 Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda başladı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992 yılında İstanbul Antalya’ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu'nda devam etti. Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nü yönetmen olarak çalıştı. 

Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmenlik yaptı. 2010-2011 sezonunda, Bedensiz Kadın oyunu ile tekrar İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Rol aldığı Bahtı Kara filmi ile birçok ödüle aday gösterilmiş ve ödül sahibi olmuştur. Aynı zamanda oyuncu Serhat Özcan'ın kardeşidir. 2016 Ekim ayında Devlet Tiyatrolarından emekli olmuştur. Oyuncu Reha Özcan, Yeşim Özcan ile evlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal