27.11.2019-13:11 (Son Güncelleme:24.04.2024-17:13)


1

Survivor 2018 yarışmasının şampiyonu Adem Kılıçcı, geçtiğimiz gün bir polisin kafasında şişe kırdığı haberleri ile gündemde deprem etkisi yarattı.



2

Ağır başlı ve saygılı tavırları ile sık sık övgü toplayan milli boksör Adem Kılıçcı'nın gündeme geldiği konu üzerine tepkileri üzerine çekti.



3

Adem Kılıçcı, hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından uzun bir yazı paylaşarak açıklamada bulundu.



4

Kılıçcı, paylaşımında 'Hakkımda çıkan 'Polis memurunun kafasında cam şişe kırdı' şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Bahsi geçen olayın gerçekleştiği gün, eğlenmek için bir arkadaşımla gece kulübüne gittiğim doğrudur.



5

Mekanda diğer arkadaşlarımla tesadüfen karşılaştım. Ancak olay olduğunda ben lavabodaydım. Benim olayla kesinlikle bir ilgim ve alakam yoktur. Kamera görüntülerinde de bu husus çok açık ve net görünmektedir.



6

Aksine olayın gerçekleştiği yere geldiğimde tüm iyi niyetimle tarafları ayırmak ve ortamı sakinleştirmek için elimden geleni yaptım. Daha sonradan polis memuru olduğunu öğrendiğim arkadaşa da ilk yardımı uyguladım.



7

Yapılan asılsız bu haberler şahsımı itibarsızlaştırmakta ve karalamaktadır. Dava sonunda da beraatime karar verileceğine tüm yüreğimle ve iyi niyetimle inanıyorum.



8

Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmaması adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Unutmayın ki; adalet er ya da geç tecelli eder.' ifadelerini kullandı.



9

Survivor'da omuz omuza yarışan Sema Aydemir de Aden Kılıçcı'ya destek olduğunu belirten bir yazıyı Instagram hesabından paylaştı.



10

Sema Aydemir, paylaşımında 'Bazıları için iftira atmak kolay da seni dayak yerden, o kadar insanın içinden kurtaran adam iftira bu kadar kolay olamaz...' yazdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr