14.09.2022-10:53 (Son Güncelleme:13.10.2023-15:14)


1

Yeğeninin kocasıyla...

Yeğeninin kocasıyla...

İddialara göre 30 yaşındaki Gülsüm Köksal, ablasının evine gitti. Gülsüm Köksal burada yeğeninin kocasıyla birliktelik yaşadı.



2

Gerçeği kabullenemedi

Gerçeği kabullenemedi

Kardeşinin önce yeğeninin sonra da kendisinin eşini elinden aldığını ifade eden Emine Güder, gerçeği ilk başta kabullenemediğini söyledi.



3

'Bu nasıl kardeş?'

'Bu nasıl kardeş?'

"İlk önce kızımın kocasına kaçtı, şimdi de benim kocamı elimden aldı. Bu nasıl bir kardeş? İnsan düşmanına bile böyle bir şey yapmaz. Böyle kardeş olmaz olsun.



4

Kadın itiraf etti

Kadın itiraf etti

Acılı kadın gözyaşları içinde Eşimle otel odalarında buluşup, içki içerek birlikte oluyorlar. Eşim de beni arayıp, 'Seni çok seviyorum' diyor. Sen baldızınla birlikte oluyorsun sonra da beni sevdiğini söylüyorsun. İkisini de süründüreceğim. Yazıklar olsun. Başından iki evlilik geçti. İki kızı var. Bakamadığı için devlet yurduna verdi. Ayrıca evlilik vaadiyle de insanları dolandırıyor. Bu kadına çocuklarını kesinlikle geri vermesinler." ifadelerini kullandı.



5

'Kocamı benden çaldı'

'Kocamı benden çaldı'

Teyzesi yüzünden kocasından boşanan Sevgi Kendircioğlu şöyle konuştu, "Bir teyze yeğeninin kocasına nasıl göz koyar? Hiç mi utanma yok. En güvendiğim insan kocamı benden çaldı."



6

"Eğer teyzem değil bir başkası olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi. Bir de teyzeye anne yarısı derler. Bu nasıl anne yarısı, nasıl teyze?"



7

Gülsüm Köksal suçlamaları kabul etmediğini şu ifadelerle dile getirdi, "Bana iftira atıyorlar. Adımı karalamak istiyorlar."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR