Adana’da Eğitim Kurumunu Kumarhaneye Çevirdiler

Adana'nın Yüreğir ilçesi İncirlik Mahallesi’nde pazarlama eğitimi veren bir kurum görünümündeki binada kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

22.09.2021-14:39 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-15:04) Adana’da Eğitim Kurumunu Kumarhaneye Çevirdiler

Adana'nın merkez ilçesi olan Yüreğir’de, pazarlama ve danışmanlık eğitimi verilen kuruma yapılan baskında, tombala oyunu oynayan 70 kişiye toplam da 93 bin 100 TL para cezası uygulandı. Kumar oynatan Hasan B. ile Mustafa S. ise gözaltına alındı. 

 210 DEFA YAPTILAR 

Eğitim kurumunda kumar oynatan şüpheliler bunu daha önce de sendika ve siyasi parti adı altında 210 kez yaptıkları ve haklarında bunlarla ilgili işlem yapıldığı öğrenildi. 


BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞLAR

 Adana Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği baskın sırasında binanın ana girişinde güçlendirilmiş çelik kapı ile karşılaştılar. Kapıyı açıp içeri giren emniyet güçleri, kumar oynadığı belirlenen 70 kişiye toplam da 93 bin 100 TL para cezası uyguladı. Polis baskınlarına karşı çelik kapı önleminin yanı sıra karşı binanın etrafına güvenlik kameraları yerleştirilmiş, bitişik binayı da kaçış yeri olarak kullanmayı planlayan şüpheliler yakın bölgelere de çok sayıda gözcü yerleştirmişler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal