22.10.2021-14:21 (Son Güncelleme:22.10.2021-14:43)


1

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü futbolcusu Mario Balotelli, Menemenspor'da forma terleten kardeşi Enock Barwuah ile ilginç bir iddiaya girdi.



2

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü futbolcusu Mario Balotelli yaptıklarıyla gündemden düşmeyen bir isim olarak göze çarpıyor. Yeni sezonda Adana Demirspor'a transfer olan futbolcu çok büyük ses getirmişti. Adana Demirspor'a transfer olan futbolcu ligimizde de ses getirmeye devam ediyor. İtalyan yıldız gerek oynadığı futbol ile gerek karıştığı olaylar nedeniyle ligimizde gündemden düşmeyen futbolculardan birisi olarak bulunuyor.



3

Yıldız futbolcu Mario Balotelli ile ilgili çok sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Bilindiği üzere Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah, Menemenspor formasını terletiyor. Menemenspor teknik direktörü Cenk Laleci, verdiği röportajda Mario Balotelli ile kardeşi arasında yaşanan ilginç iddiayı aktardı.



4

Menemenspor teknik direktörü Mario Balotelli'nin, İzmir ekibi Menemenspor'da forma terleten kardeşi Enock Barwuah ile ilgili girdiği iddiayı, Menemenspor teknik direktörü Cenk Laleleci anlattı.



5

"Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah takımımızda forma giyiyor. Balotelli de Enock Barwuah'ı 3 gün önce ziyarete geldi. Balotelli ile kardeşini ziyareti sırasında sohbet ettik. Kendisi çok içten ve samimi bir insan, asla anlatıldığı gibi değil. Mario Balotelli, 'Enock Barwuah'ı oynatma. Çünkü kardeşimle iddiaya girdik. Benden daha fazla gol atarsa bir maaşımı ona vereceğim' diyerek espri yaptı." şeklinde Cenk Kaçar açıklama yaptı.



6

Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah, İzmir ekibi Menemenspor'un formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR