Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Hatayspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları zorlu Hatayspor karşılaşması öncesinde çarpıcı açıklamalar geldi.

04.11.2021-20:46 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-20:46)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı tartışmalı penaltı kararının ardından yemiş olduğu gol ile birlikte Medipol Başakşehir'e karşı 2-1 kaybeden Adana Demirspor'da gözler bu hafta oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasına çevrildi.

VİNCENZO MONTELLA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hatayspor maçının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

HATAYSPOR MAÇI İLE İLGİLİ OLARAK...

Her gün burada çalışıyoruz. Analizlerini yapıyoruz karşı takımın. Oynayacağımız rakip hem fizikliler, hem hızlı hücuma çıkan futbolcuları var. Bütün bu detayları baz alarak hazırlanıyoruz. Analizlerimiz devam ediyor. Adana Demirspor bu ligde herkesi yenebilecek kapasitede bir takım. O yüzden kendi öz güvenimizi tekrardan toparlayarak arzumuzu isteğimizi sahaya yansıttığımızda istediğimiz sonucu alacağımızdan eminim. Ama tabii ki de çok çalışarak, kendimizi belirli hedeflere yönelterek, ne yapmak istediğimizi bilerek devam etmek zorundayız.

BALOTELLİ VE ASSAMBALONGA'NIN KENARDA OLMASI ZORLUK YARATIYOR MU ?

Keşke bu sıkıntıyı her pozisyonda yaşayabilsek. Bu şekilde sıkıntı yaşayan çok az takım var. O yüzden ben mutluyum bu durumdan.

DAHA İYİ GÜNLER GELECEK...

Özellikle takım halindeki aksiyonlarda defansif oyunlarda bunu geliştirdiğimizi sonuçlar desteklemese de düşünüyorum. Takım her gün canla başla çalışıyor. Oyuncular öğrenmeye de istekli olduğu için daha da çok gelişebileceğimizi biliyorum, inanıyorum. O yüzden daha da iyi günler geleceğini biliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal