04.09.2021-18:18 (Son Güncelleme:23.12.2021-14:42)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarına başladı.



2

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Başkan Tahir Kıran arasında gerçekleştirilen toplantıların ardından kadroya en az 3-4 takviye yapılması yönünde karar alınırken hamlelere vakit kaybetmeden başlandı.



3

Çaykur Rizepsor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde savunmaya takviye yapmak isterken Başkan Tahir Kıran'a iletmiş olduğu transfer listesinde stoper transferi için eski Beşiktaşlı yıldız Marcelo Guedes'in olduğu öğrenildi.



4

Eski Beşiktaşlı oyuncu Marcelo Guedes transferi için görüşmelere başlayan Çaykur Rizespor yönetiminin ilk temasının olumlu olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Bu sezon Fransız ekibi Olimpik Lyon'da istediği kadar forma şansı bulamayan 34 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.



6

Marcelona Guedes ile menajeri aracılığı ile bir görüşmede bulunan Çaykur Rizespor yönetiminin oyuncunun Türkiye'yi sevmesi ve gelmeye sıcak bakması nedeniyle görüşmeleri olumlu yönde ilerliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR