Adalet Bakanı Gül'den Çifte Standart Yorumu!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin çifte standart uyguladığını söyledi.

09.03.2021-01:31 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-01:31) Adalet Bakanı Gül'den Çifte Standart Yorumu!

Adalet Bakanı Gül katıldığı bir ulusal kanal programında kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bakan Gül'e AİHM ile ilgili bir soru yöneltilmesine üzerine ise, "AİHM'nin çifte standartlarını da görüyoruz. Bir yerdeki terör eylemlerine karşı sessiz kalmayı demokratik toplum için tehdit olarak görürken, 'Türkiye'de siyasi maddelerle faaliyetler yapıldığı' gibi kararlar da veriliyor." dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Yargı, bir hükümetin, partinin yargısı değil. Mahkemenin önüne gittiğinde, hakimin karşısına çıktığında hangi partiden olursa olsun, hangi yaşam tarzında olursa olsun bir şey arıyor, adalet." dedi.

İşte Bakan Gül'ün Açıklaması:

"AK Parti 1990'lı yılların faili meçhul dönemlerini ve o dönemin uygulamalarını sona erdirmiş ve vesayetle devlet içinde ne olursa olsun devletin hiyerarşisi dışındaki hangi yapı varsa onlarla mücadele eden, çetelerle gayrimeşru her oluşumla mücadele eden bir partidir. Bizim varlık sebebimiz budur. Bu konuda çok önemli adımlar attık, neticeler aldık. Bu hususta tekrar kimse Türkiye'yi eski Türkiye'ye götüremeyecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal