Adalet Bakanı Gül 11. Büyükelçiler Konferansı’na Katıldı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da bir otelde düzenlenen 11. Büyükelçiler Konferansı'na katıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında daha güçlü bir yargı sistemini inşa etme çabası içerisinde olduklarını anlatan Bakan Gül, açıklamalarda bulundu.

07.08.2019-18:34 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-18:28) Adalet Bakanı Gül 11. Büyükelçiler Konferansı’na Katıldı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da bir otelde düzenlenen 11. Büyükelçiler Konferansı'na katıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında daha güçlü bir yargı sistemini inşa etme çabası içerisinde olduklarını anlattı. Sonra açıklamasına şu şekilde devam etti:

"ÇABAMIZ SÜREKLİ OLACATIR"

“Tüm yoğunluğumuzu ve hedefimizi Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında daha güçlü bir ülke olarak; yargısıyla, adaletiyle daha güçlü daha nitelikli bir yargı sistemini inşa etme çabası içerisindeyiz. Yargı sisteminin; adalet, doğruluk ve dürüstlük gibi erdemler üzerinde yükselmesi için çabamız sürekli olacaktır”

"HERKESİN KATILDIĞI NİTELİKLİ BİR BELGE"

“Bu belgeler, daha önce de 2009 ile 2015 yıllarında da hazırlanmıştır. 2019 yılında kamuoyuyla paylaştığımız belgenin tüm sürecinde Avrupa'daki tüm uluslararası kurumlar, dünyada bu konu üzerinde çalışan tüm uluslararası mekanizmalar ve kişilerle müzakere ederek bu belgeyi hazırladık. Öyle, bir bakanlıkta oturup bürokrasideki arkadaşlarla beraber hazırladığımız ve böyle bir belge oluşturuyoruz şeklinde bir süreç işlemedi. Bu konuda kim söz söyleme ihtiyacı hissediyorsa herkesin katıldığı nitelikli bir belge ortaya çıktı”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal