Ada Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Star TV ekranlarında yeni dizi ‘Ada Masalı’ başlıyor. Dizi hakkında araştırma yapılıyor. Ada Masalı nerede çekiliyor? Ada Masalı ne zaman başlıyor?

14.06.2021-16:17 - (Son Güncelleme: 14.06.2021-16:42) Ada Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yazın gelmesi ile beraber yaz dizileri de vizyona girmeye başladı. Star TV’de yayınlanacak Ada Masalı dizisinin fragmanı ve afişi yayınlandı. Ada Masalı, 15 Haziran Salı günü seyirci ile buluşacak. Fragmanda ve fotoğraflarda dizinin çekildiği yerin güzelliği büyüledi. Seyirciler merakla 'Ada Masalı nerede çekiliyor' sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Dizi, İzmir’in Sığırcık İlçesinde çekiliyor.

ADA MASALI KONUSU

Star’ın yeni dizisinde başrolü Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz paylaşıyor. Dizinin tanıtımı sosyal medyada beğeni topladı. Dizi bir aşk hikayesini ekranlara taşıyacak. İşte Ada Masalı'nın ilk bölümünde yaşanacaklar;

Haziran (Ayça Ayşin Turan), Tokyo’daki iş imkanı için patronu ile konuşur. Patronu ise Tokyo’ya gidebilmesi için bir şart koyar; Kırlangıç adasına gitmeli ve arazisini satmayı istemeyen yaşlı adamı ikna etmelidir. Bunun için adamın bir açığını bulması gerekir. Patronunun bu şartını yerine getirmek için Haziran yola çıkar. Kırlangıç Adası'na vardığında ise Poyraz (Alp Navruz) ile tanışır. Fakat bu pekiyi bir tanışma değildir. Poyraz, onu ve turist kafilesini fabrikadan kovar.

Haziran, patronunun talep ettiği bilgiye ulaşır ve geri dönüş yoluna çıkar. Yolda uzun yıllardır görmediği teyzesine rastlar. Haziran, vapuru kaçırır ve Ada’da kalmak zorunda kalır. Olaylar hızla gelişir ve kendini Poyraz ile dans yarışmasında bulur. Bu yaşadıklarının sonucunda patronunun ona bir oyun oynadığını anlar. Poyraz’a zarar verdiğini fark eden Haziran, bu hatasını düzeltmek için harekete geçer. Hatasını telafi etmek için Poyraz’a bir teklifte bulunur.

ADA MASALI OYUNCULARI

Ada Masalı Dizisi’nde başrolleri Ayça Ayşin Turan (Haziran) ve Alp Navruz (Poyraz) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Rami Narin, Eylül Ersöz, Bedia Ener ve Özge Demirel yer alıyor.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 yılında Sinop’ta doğdu. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel bir ilgisi vardı. 2011 yılında ‘Dinle Sevgili’ dizisinde Gülfem rolü ile tanındı. Günümüze kadar bir çok popüler dizide rol aldı. 2018 yılında Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca Leyla karakterine hayat verdi.

Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı diziler;

-Ada Masalı

-Menajerimi Ara

-Arıza

-Zemheri

-Hakan:Muhafız

-Meryem

-Altınsoylar

-Karagül

-Dinle Sevgili 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal