06.03.2018-08:04 (Son Güncelleme:03.07.2023-16:23)


1

Acun Ilıcalı'nın eşleri

Acun Ilıcalı'nın eşleri

Acun ilk evliliğini Seda Başbuğ ile yapmış çiftin Banu adında kızları dünyay gelmiştir.



2

Acun Ilıcalı ikinci evliliğini boşandıktan 10 yıl sonra yaptı. Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi olarak Zeynep Ilıcalıyı seçmişti. Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı'nın evliliği 2003 yılında gerçekleşti.



3

Acun'dan romantik paylaşım

Acun'dan romantik paylaşım

Özel hayatı ile dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, 26 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü kutladı. Ilıcalı paylaştığı fotoğrafı sevgilisinin alnında sivilce olduğu için sildi. Photoshop ile düzeltilen fotoğrafın yeni halini paylaşan Ilıcalı, "Duygularımı bugün kulağına söyledim herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" dedi. Ilıcalı'nın bu sözleri yeni bir evlilik mi var ufukta sorularını akıllara getirdi.



4

Zeynep Ilıcalı

Zeynep Ilıcalı

O dönemde Acun Ilıcalı henüz bir medya patronu değil, yeni ünlenen bir televizyon muhabiriydi.



5

Ilıcalı'nın ikinci evliliğinden de iki kızı olmuştur.



6

Çağla Altunkaya

Çağla Altunkaya

Son olarak 2021'in başlarında başka bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başladı. Yeni sevgilisinin kendisinden 30 yaş küçük olması ise oldukça tepki topladı. Acun Ilıcalı'nın ilk eşinden bir, ikinci eşinden 2 ve son eşinden 1 olmak üzere toplam 4 kız çocuğu vardı. Acun şimdi de Çağla ile evlenecek söylentileri ortaya çıktı.



7

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

2016 yılında da Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında yaptığı evliliği noktaladı. Ardından Şeyma Subaşı ile evlenen ünlü televizyoncu, 2018 yılında hızlı bir kararla boşandı.



8

Acun Ilıcalı büyük aşkı Şeyma Subaşı ile sunuculuğunu yaptığı televizyon programı Var Mısın Yok Musun'da tanıştı. İlişkisi döneminde Zeynep Ilıcalı ile boşanma kararı aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr