31.03.2020-09:24 (Son Güncelleme:24.04.2024-11:12)


1

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümü gene izleyicileri ekran başına kilitledi. Havuz başında et yemeği ödülünü almak için iki takım da canla başla yarıştı.



2

Survivor 2020 yarışmasının en popüler isimlerinden olan Burak ve Parviz arasındaki bir kavga pozisyonu Parviz'in diskalifiye olmasına yol açtı.



3

Survivor gene heyecan dolu bir bölümle dün akşam ekranlardaydı. İki takımda yemek ödülünü almak için her şeylerini ortaya koydular. Survivor'ın basket oyununda Sercan ve Barış gerilimi hala devam etmekteydi.



4

Basket oyununda Sercan ve Barış karşı karşıya gelince Sercan, Barış'ın kendisini bilerek yere attığını iddia etti. Oyun ünlüler lehine giderken sahaya Parviz - Berkan ile Barış - Yunus Emre çıktı.



5

Oyun esnasında Barış yere düştüğü bir pozisyonda Sercan itiraz etti ve Barış'a "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" sözlerini söyledi bu sözleri büyük dikkat çekti.



6

Oyun gönüllüler lehine dönerken Burak ile Parviz arasında ciddi bir gerginlik yaşandı. Oyunda Burak'ın Parviz'e sarf ettiği sözler ortamı gerdi.



7

Burak ile Parviz arasındaki bir pozisyonda kamera kayıtlarına geçti. Daha sonra Acun Ilıcalı, kayıtları izlemesi üzerine Parviz'in oyundan diskalifiye edilmesine karar verdi.



8

Parviz Abdullayev Kimdir?

Parviz Abdullayev Kimdir?

Parviz Abdullayev 5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan'da dünyaya geldi. Abdullayev, şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katıldı.Bu dövüşlerin 49’undan galibiyet ile 6’sında da mağlubiyet ile yaşadı.



9

Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarılarından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi. Başarılı oyuncu 2011 yılından bu yana "Cobra" kickboks kulübüne liderlik yapıyor.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr