Acun Ilıcalı, Exxen'de Yayınlanan İki Diziyi YouTube'a Yükledi!

Acun Ilıcalı’nın yarattığı dijital içerik platformu Exxen’de yayınlanan ‘Hükümsüz’ ve ‘Gibi’ adlı projelerin ilk bölümleri YouTube üzerinden yayına girdi.

31.03.2021-13:52 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-13:52) Acun Ilıcalı, Exxen'de Yayınlanan İki Diziyi YouTube'a Yükledi!

Acun Ilıcalı'nın dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanan 'Gibi ve Hükümsüz' adlı projelerinin ilk bölümleri Youtube'da yayınlandı. Ilıcalı sevilen birçok projeyi ücretli olarak Exxen'den sunması nedeniyle sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki toplamıştı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ocak ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Exxen ile ilgili sürpriz bir karar aldı. Ilıcalı, Exxen platformunu kurduğunda izleyicilerden fiyatlar konusunda oldukça fazla tepki almıştı. Uzun süredir hala fiyatı ve içerisindeki reklamlar ile kullanıcı tepkilerini üzerine çekmeye devam eden ücretli platformda sevilen iki dizi YouTube’da yayınlandı. Ilıcalı’nın yaptığı bu hamle olumlu tepkiler topladı. 

YOUTUBE ÜZERİNDEN İLK BÖLÜMLER İZLEYİCİLERE SUNULDU!

Exxen platformu açılır açılmaz ilgi ile izlenmeye başlayan ‘Hükümsüz’ ve ‘Gibi’ dizilerinin ilk bölümleri YouTube üzerinden yayına alındı. Sevilen dizileri artık üye olmadan ya da ücretsiz bir şekilde izleme imkanı sunan Ilıcalı, tüm sosyal medya kitlesi tarafından olumlu karşılandı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal