08.08.2020-13:16 (Son Güncelleme:28.03.2024-12:38)


1

Survivor 2020 bitti ama yankıları hala devam ediyor. Oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube programı Tanınmış Kişileri Seviyorum'a son olarak Acun Ilıcalı katıldı. Ilıcalı, hem Cemal Can Canseven hem de Barış Murat Yağcı hakkında itiraflarda bulundu. İşte haberin detayları...



2

Başarılı oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube programı Tanınmış Kişileri Seviyorum'un son konuğu Acun Ilıcalı'ydı. Ilıcalı programda Ezgi Mola'nın da olduğu sürpriz bir projede yer alabileceğini açıkladı. Acun Ilıcalı, yeni projesi olan Exatlon yarışmasının ABD'de de yayına gireceğini de söyledi.



3

Ezgi Mola'nın Survivor sorularına cevap veren Ilıcalı, Survivor finalistleri olan Cemal Can ve Barış Murat Yağcı'nın performansları hakkında değerlendirme yaptı.



4

Acun Ilıcalı 'Bu sene en saygılı Survivor'lardan biri oldu. Cemal Can hak etti şampiyonluğu. Kendi kapasitesini en yükseğe taşıyan Cemal Can oldu. Sonuna kadar zorladı ve etkileyici bir performans ortaya koydu. Barış da iyi başladı, çok da iyi gidiyordu ama bir sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası geri dönemedi. Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor. Çok sayı almasa da kritik yerlerde oyun kazanmasını istiyor' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr