Abdullah Avcı'dan Maç Sonu Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftasındaa Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'a konuk olurken sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

10.04.2021-21:57 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-21:57) Abdullah Avcı'dan Maç Sonu Açıklamalar

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 2 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılırken bu hafta oynadığı Çaykur Rizespor deplasmanından da beraberlikle döndü.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Rizespor beraberliğinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

' Son 3 haftada saha içinde oyuncularım hemen hemen her şeyi denediler ama bugün sakatlıkların fazla olmasından dolayı biraz daha fazla orta saha oyuncusu ile çıkmak zorunda kaldık. Sezonun geç kapandığı, erken açıldığı, takım sayısının çoğaldığı bir süreçteyiz. Bunun verilerini sezon sonu bütün takımlar değerlendirecektir. Oyun olarak gelişiyoruz ama skor olarak mutlu değiliz. Çünkü burası Trabzonspor. Yukarıdaki boşluk ve hedef neyse, maksimum puanı almak istiyoruz. Nwakaeme ve Ekuban’ın olamaması hamle şansımızı da elimizden alıyor. Hafta sonu olmaları bizi mutu edecek. Onun takibini yapacağız. Oyuncu sokup çıkarmak adetim değildir ama Yusuf'u çıkarmamdaki sebep eksik kalmıştık. Rakibin yüksek topları, kenar ortaları ve duran toplarından dolayı onu oyundan almak zorunda kaldım. Sadece taktikseldi. Oyun bir yere kadar tatmin edecek ama 3 haftadır skor alamıyoruz. Trabzonspor'un kazanması lazım. ' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal