Abdullah Avcı'dan Kadroda Değişim

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı deplasmanda konuk oldukları Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kalarak kapatan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, takımda değişiklikler yapmayı planlıyor.

05.04.2021-15:59 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-16:08) Abdullah Avcı'dan Kadroda Değişim

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, geçtiğimiz hafta oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında oyundan hiç memnun kalmadı. 

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında geçtiğimiz hafta gözüne giremeyen isimlere kesik atacak olan tecrübeli teknik adam Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında farklı bir 11 denemeyi düşünüyor.

Bordo mavili ekip Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında 2 zorunlu değişiklik yapmak zorunda kalacak. Edgar ve Abdulkadir Parmak kart cezalısı. Stoperde Vitor Hugo’nun yanında Hosseini görev alacak. Orta alanda ise Flavio’nun 11’e girmesi bekleniyor. Cezası sona eren Djaniny forvete geçecek. Ekuban ise sağ kanada çekilecek. Bakasetas’ı son iki lig maçında 8 numara gibi oynatan Avcı, Yunan yıldızı esas yeri olan forvet arkasında görevlendirecek.

Sakatlığı nedeniyle son 3 maçı kaçıran 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, geri dönmeye hazırlanıyor. Tedavisi süren ve ağrıları büyük oranda geçen Berat konusunda Abdullah Avcı, “Mutlaka Kayserispor maçına yetişsin” talimatını verdi. Başarılı futbolcunun hazır olması durumunda orta sahanın merkezinde Berat-Flavio ikilisi olacak. Berat yetişmezse, Baker’ın 11’de olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal