A Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık ve Karadağ ile kozlarını paylaşacak olan A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.

05.11.2021-17:30 - (Son Güncelleme: 05.11.2021-17:30)

2022 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında A Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A MİLLİ TAKIM'IN ADAY KADROSU

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır
Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz
Orta Saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu
Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Serdar Dursun

A MİLLİ TAKIM İÇİN KRİTİK MÜCADELELER

A Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmalar çok büyük kritik önem taşıyor. Milli takımın 2022 Katar Dünya Kupası'na katılmak adına iki maçtan galibiyetle ayrılması hayati önem taşıyor. Bu anlamda milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un zorlu karşılaşmalara yoğun bir hazırlık yaptığı aktarılıyor. Zorlu karşılaşmalar öncesi milli takım rakiplerini yenmeyi hedefliyor. Milli takımın rakiplerini yenmesinin ardından Dünya Kupası'na katılmak için yakın rakiplerinin puanlar kaybetmesini bekleyecek. Kritik maçlar öncesi tüm ülkede yoğun bir heyecan yaşanıyor. Takımın Alman çalıştırıcısı Stefan Kuntz'a bu anlamda büyük görev düşüyor.

A Milli Takım 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 15 puala 3. sırada yer alıyor. En yakın rakipleri Norveç 19 puanla 2. sırada yer alırken, Karadağ ise 11 puanla 4. sırada yer alıyor. Grupta Hollanda ise 19 puanla lider olarak bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal