02.06.2022-15:22 (Son Güncelleme:21.02.2023-11:16)


1

RIA'da yer alan habere göre eserde bunun gibi daha pek çok kehanet var.



2

Kehanetler genel olarak, dünyanın küresel bir savaşla karşı karşıya kalacağını, Avrupa ve Amerika'nın çökeceğini ve Rusya'da monarşinin yeniden canlanacağını iddia ediyor.



3

İstanbul depremi hakkında korkutan sözler

İstanbul depremi hakkında korkutan sözler

Japon afet uzmanı Yoshinori Moriwaki Haberler'in Youtube kanalına katılarak olası İstanbul depremine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Moriwaki, İstanbul'da tek bir fay kırılırsa 7, iki fay kırılırsa 7.5 büyüklüğünde deprem beklediklerini ifade etti. Japon Uzman depremin gerçekleşeceği zamana ilişkin ise yapılan çalışmalara göre "Yüzde 60-70 olasılık ile 23 sene içerisinde olabilir" dedi. Moriwaki ayrıca "İstanbul'da hangi ilçeler depreme daha dayanıklı?" sorusuna ise, boğazın iki yakasının sağlam olduğunu ifade ederken "Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy ve Ataşehir" iyi dedi.



4

Kehanetlere göre daha da ilginç olaylar yaşanacak. Bunların başında da "Yeryüzünde umutsuzluk yayılacak, yedi devlet Konstantinopolis (İstanbul) için savaşacak, ardından üç günlük bir katliam yaşanacak. Ülkelerden biri diğerlerine üstün gelecek..." öngörüsü bulunuyor.



5

RIA'da yer alan habere göre eserde bunun gibi daha pek çok kehanet var. Kehanetler genel olarak, dünyanın küresel bir savaşla karşı karşıya kalacağı belirtiliyor.



6

Avrupa ve Amerika'nın çökeceğini ve Rusya'da monarşinin yeniden canlanacağını iddia ediyor.



7

RIA'ya göre, "Rus Ortodoks Kilisesi bu tür kehanetlere her zaman ihtiyatla yaklaşılması gerektiğini tebliğ ediyor, fakat pandemi ile birlikte yayılan umutsuzluk inananlar arasında kıyamet hissini her geçen gün biraz daha körüklüyor.



8

Bu durum, 'kehanetlerin' içeriğine de yansıyor. Son çıkan kehanetler, dünyaya daha fazla salgın hastalık ve doğal afet vaat ediyor..."



9

Hristiyan Psikoloji Enstitüsü rektörü Başpiskopos Andrey Lorgus kehanetlerin son yıllarda dikkatleri üzerlerinde neden topladığını açıkladı.



10

Lorgus'a göre, bu tür kehanetlerin popülaritesindeki artış, artan yoksulluk, geleceğe dair umutsuzluk ve eğitimsizlikle doğrudan ilişkili, zira umutsuz insanlar, yaşamlarını iyi ya da kötü, topyekûn değiştirecek bir "şok beklentisi" dahilinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR