9 Kere Leyla film konusu ve oyuncuları

Usta oyuncuların rol aldığı 9 Kere Leyla filmi komedi türü olarak karşımıza çıkmaktadır. İzleyiciler Kere Leyla filmin konusunu ve oyuncularını merak etmekte ve araştırmaktadırlar. 9 Kere Leyla filmin konusu nedir? 9 Kere Leyla filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

25.06.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-16:08) 9 Kere Leyla film konusu ve oyuncuları

Komedi türünde ki '9 Kere Leyla' filmin yönetmenliğini Ezel Akay üstlenirken, birbirinden başarılı ünlü oyuncular rol almaktadır. Filmde usta ve başarılı oyuncu Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu rol almaktadır. 9 Kere Leyla filmi komedi film olup 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girmiştir.

9 Kere Leyla filmin konusu nedir?

Filmin yönetmen koltuğuna oturan Ezel Akay birbirinden başarılı filmleri imza atmıştır. Bunlardan bazıları, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Neredesin Firuze, 7 Kocalı Hürmüz gibi filmlere imzasını atmıştır. Son olarak Küçük Kara Balıklar belgeseli ile başarısı çok konuşulmuştur. 9 Kere Leyla adlı filmde Uğur Yücel ve Demet Akbağ 'ın başrolleri üstleneceği öne sürüldü. Merakla beklenen filmin vizyona girmesiyle birlikte filmle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Demet Akbağ filmde başrolde yer alırken, Uğur Yücel ile birlikte Emmy ödüllü başrol oyuncusu Haluk Bilginer rol alıyor. 9 Kere Leyla, izleyicilere Kış Uykusu 'nda mükemmel bir mücadele veren Akbağ ve Bilginer'i yeniden bir arada görme şansı veriyor.

9 kere leyla

9 Kere Leyla oyuncuları

-Haluk Bilginer

-Demet Akbağ

-Elçin Sangu

-Fırat Tanış

-Alican Yücesoy

-Hakan Eke

-Emre Kıvılcım

-İhsan Ceylan

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal