7 Kez Ölümden Dönen Adam Gündem Oldu!

Marmaris'te hayatını sürdüren Mehmet Övet isimli vatandaş 7 yaşından beri geçirdiği türlü kazalar ile arkadaşları arasında kedi olarak tanınıyor.

21.10.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-10:11) 7 Kez Ölümden Dönen Adam Gündem Oldu!

Marmaris'te hayatını sürdüren Mehmet Övet isimli vatandaş 7 yaşından beri geçirdiği türlü kazalar ile tanınıyor. Geçirdiği kazalar yüzünden 7 kez ölümün kıyısından dönen Mehmet Övet en son 9 yıl önce geçirdiği trafik kazasında 78 gün yoğun bakımda kalan ve 3 yıl evinde yatalak kaldıktan sonra ayağa kalkmasında en büyük destekçisi olan Şeyda Hanım ile evlenerek 2 kız çocuğu babası olan Mehmet Övet'e arkadaşları 'kedi' lakabı taktı. 

YÜKSEKTEN DÜŞTÜ BOĞULDU KURŞUNLANDI

Daha önce defalarca yüksekten düşen, denizde boğulan, kurşunlanan, elektrik çarpması ve trafik kazaları geçiren Mehmet Övet bu kazalardan sonra yüzde 79 engelli raporu aldı. Mehmet Övet şu sıralarda, Marmaris Plajında mısır satıyor.

LAKABI KEDİ

Arkadaşları ve yakın çevresi tarafından kedi lakabı takılan Mehmet Övet, 9 yıl önce geçirdiği ağır trafik kazası öncesi elektrik işleri ile uğraşıyordu. O zamanlar işinden dolayı lakabı SKY Mehmet olan, Mehmet Övet geçirdiği kazalar sonrası Kedi Mehmet oldu.

HER ŞEY 7 YAŞINDA BAŞLADI

İlk kazasının 7 yaşında 7 metre metre yüksekten kafa üstü düşerek yaşadığını anlatan Mehmet Övet sözlerine şu şekilde devam etti;  "Yedi kez ölümden dönmem büyük bir şans. 6-7 yaşlarında arkadaşlarımla oynarken yaklaşık 7 metre yükseklikten kafa üstü düştüm, sonra iskelede yüzerken Rodos'a gidip gelen büyük paletli gemilerin altındaki midyeler bedenimi kesti nefes alamadım 9 metre derinlikten beni çıkardıklarında kalbim durmuştu, gemide olan bir doktor beni tekrar hayata döndürdü. Asansör boşluğunda merkezi sistem elektrik takarken çarpılıp düşmüşüm hastanede kendime gelmişim. Pompalı tüfek ile 15 kurşun yedim beşi hala bedenimde. Motosikletle giderken bir araç arkamdan çarptı 78 gün yoğun bakımda kaldım. Yatalak kaldım. Sonra tekrar ayağa kalktım" diyerek yaşadığı kazaları aktardı.


VÜCUDUMDA KURŞUNLAR VAR

Yaşadıklarının çok ilginç olduğunu anlatan Mehmet Övet hayatının komedi ve korku karışımı olduğunu düşündüğünü söyledi. Övet açıklamasına şöyle devam etti; "Vücudumda kurşun da kaldı, midye kesikleri, elektrik çapması yanıkları, trafik kazasının hasarları ve ameliyat izleri var. Koltukaltımda, göbeğimin altında kesikler var, kurşun yaraları var, boğazımda nefes için açtıkları deliğin izi var çoğu yerimde yaşadığım kazaların izlerini taşıyorum" 

2 CANIM KALDI

Geçirdiği kötü olaylar zamanında bekar olan Mehmet Övet kendisini hayata bağlayan şeylerin kızları ve eşi olduğunu aktardı. Hayatından memnun olduğunu belirten Övet açıklamalarını şu şekilde noktaladı; "Elektronik tamir işleri ve çanak anten montajı yaparken de üç kez çatıdan kafa üstü yere çakıldım. 2012 yılında geçirdiğim kazada 78 gün yoğun bakımda kaldım. Şimdi Marmaris Belediyesi Başkanı Mehmet Oktay sayesinde bir mısır tezgahı açtım hayattayım ve nafakamı kazanıyorum. Yoğun bakımda 78 gün kalınca arkadaşlarım 'artık yaşamaz mekanı cennet olsun' demişler. Şimdi mekanım burası deniz arkamda cennet gibi yerdeyim. Allah Mehmet Oktay'dan razı olsun. Arkadaşlarım çok dalga geçiyorlar 'kedi canlı diyorlar 9 canın vardı 7'si gitti' diyorlar, sky Mehmet lakabım oldu kedi"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal