17.12.2019-15:55 (Son Güncelleme:18.04.2024-21:57)


1

ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Derya Çiftçi adlı kadın evlenme vaadiyle kandırıldığını iddia ederek 100 bin TL dolandırıldığını söyledi. Derya Çiftçi, programda başından geçenleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.



2

50 yaşında olan Derya Çiftçi, İzmir'de yaşamını sürdürürken komşusunun kayınbiraderi ile tanıştırıldı ve evlilik niyetinde olduğu için görüşmeye başladı. Haşim adlı adamla görüşen ve 8 yıl önce eşini kaybeden Derya Çiftçi, adam tarafından kandırıldığını söyledi.



3

Araç kiralama şirketi sahibi olduğunu söyleyen Haşim Bey, evlilik vaadi ile 50 yaşındaki kadına yanaştı. Derya Çiftçi'nin iddiasına göre Haşim adlı adam Derya'yı 100 bin TL dolandırdı. Tanışmalarından kısa bir süre sonra Haşim'e para vermeye başladığını söyleyen Derya'yı dinleyen herkes neye uğradığını şaşırdı.



4

Derya Çiftçi, Haşim'in kendisine sürekli 'Karım' şeklinde seslendiğini ve evlilik işlemlerini başlatabilmek için kendisinden kimlik fotokopisini aldığını ifade etti. İlk zamanlar durumdan şüphe duymadığını da sözlerine ekledi.



5

Derya Çiftçi, "Yetim çocuğumun hakkı için geldim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. 50 yaşındaki kadının, "Bana çok ilgi gösterdi, bana güzel şeyler söyledi, beni kendine aşık etti' dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı ve ekibi Haşim'e ulaştı. Derya'dan 10 bin TL aldığını kabul etti.



6

Haşim, Derya'nın başka biri ile görüştüğü gerekçesi ile ondan ayrıldığını söylerken 50 yaşındaki kadın canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Müge Anlı'nın soruları karşısında verecek cevap bulamayan Haşim, telefonu kapattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr