5 İlde Kaçak Tütün Ve Sigara Operasyonu: 9 Gözaltı!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amirliği ekipleri tarafından Konya merkezli düzenlenen 5 farklı ildeki kaçak tütün ve sigara operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

27.09.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-12:30) 5 İlde Kaçak Tütün Ve Sigara Operasyonu: 9 Gözaltı!

Sınırlardan ülkemize giren ve girmeye devam eden birçok kaçak ürün söz konusu. Bu kaçak ürünlerin çoğunluğunu sigara ve tütün ürünleri kapsamakta. Pahalılaşan sigara ve tütün ürünleri sonucu artan kaçaklık bir nevi ülkedeki artan ürün talebine göre şekilleniyor.  

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amirliği ekipleri, merkezi Konya olmak üzere 5 farklı ilde, kaçak tütün ve sigara operasyonu düzenlendi. Operasyonlar sonucu 9 kişi gözaltın alındı.  

5 İLDE TÜTÜN V SİGARA OPERASYONU

Konya merkezli yapılan aramalarda Eskişehir, Manisa, Adıyaman ve Malatya'da toplam 78 kilo nargile tütünü, 123 bin 400 makaron, 2 bin 800 doldurulmuş sigara, 13 kilo nargile tütünü aroması ve 900 sahte etiket ve ambalaj ele geçirildi.

Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda kaçak ürünlerin yanı sıra 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi de ele geçirildi. 

Kaçak tütün ve sigara ile ilgili soruşturması hala sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal