26 Mayıs Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi

Çarşamba yani 26 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek at tutulmasının burçlara etkisi, 26 Mayıs ay tutulması saat kaçta? Ay tutulması yengeç burcuna etkileri... İşte detaylar...

24.05.2021-12:58 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-12:58)

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü gerçekleşmesi beklenen ay tutulması hakkında en çok merak edilen; 26 Mayıs ay tutulmasının burçlar üzerinde ki etkisi, 26 Mayıs ay tutulması saat kaçta? 26 Mayıs ay tutulması yengeç burcu gibi soruların tüm detaylarını sizler için araştırdık.

26 MAYIS AY TUTULMASI SAAT KAÇTA?

Çarşamba günü saat öğleden sonra 15.13’de Yay burcunun da bir ay tutulması gerçekleşecek. Gerçekleşecek bu ay tutulması, tutumları ve döngüleri etkileyeceği için hayatımızda oldukça önemli etkilere neden olabilir. Astrolog Zeynep Özyörük, Ay tutulmasının astrolojik etkilerini merak eden okurlar için paylaştı.

Gerçekleşecek olan ay tutulmasının en çok etkileyeceği burç Yay burcu. 26 Mayıs 2021 saat 15.13’de gerçekleşecek olan ay tutulması yengeç burcunun 5. derecesinde meydana gelecek.

Bu tutulmaya eşlik eden Güney Ay düğümü terk etmek, feragat etmek veya geçmişte bırakmak üzerine kurulu bir senaryo gerekiyor.  

26 MAYIS AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ

Avustralya, Amerika'nın batısı, Batı Güney Amerika ve Güney Doğu Asya'da ay tutulması izlenebilecek.

Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yay burcunda Ay tutulması, inançlarımız, felsefelerimiz ve hayata bakış açımız ile ilgili etkili bir değişime gitmemiz gerektiğini ifade ediyor olabilir. Yay burcunda etkili olacak tutulma, yay burcu sizin burcunuzun hangi yaşam alanını etkiliyorsa, burada geçmişi geride bırakıp geleceğe odaklanmanız gerekiyor. Bu dönemde bazı bitişler, sonuçlar, finaller ve bağ koparmaları söz konusu. 

26 Mayıs ay tutulmasının yöneticisi olan Jüpiter’in 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçmesi inançlar ve maneviyat anlamında yükseldiğimize değinirken, tutulmaya zorlu bir döngü oluşturuyor. Bu durum özellikle spiritüel alanda, tekamülümüzde kendimiz ile yüzleşerek bazı durumlara veda edeceğimizi ve ileriye bakacağımız işaret ediyor. 

Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, günlük rutinimiz, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Bu tutulma her şeyden önce yüksek bilinç ve farkındalığımız açısından fark ettirici olacak.

Geçmiş sünger çekmek zor gibi görünse de, kendinize olan güveninizin farkına varıp kendinizi motive edebilirsiniz. Sizi aşağıya çekecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz ancak moralinizi bozmamalı ve ileriye odaklanmalısınız.

ay tutulması

 AY TUTULMASININ GENEL ETKİLERİ 

Ayağınıza eğer bir pranga takıyorsa, şimdi bundan kurtulmanın zamanı geldi diyebiliriz. Beklentileri bir kenara bırakarak özellikle de 14 Aralık 2020’de gerçekleşen Güneş tutulmasını ve ondan sonra attığınız adımları dikkate alarak buradaki inançlarınızı tekrar gözden geçirmenizi öneriyoruz. Bazılarınız için Yay burcundaki Kanlı Ay tutulması, Kasım 2019 tarihinden bu yana atılan büyük adımların sonuçlarını da beraberinde getirecektir. Bu aynı zamanda salgının hızla yayılmasına da işaret edebilirken, Çin'den başka ülkelere sıçramasına tanıklık ettiğimiz zaman dilimine de işaret etmekte. Bu dönemle birlikte, salgının yayılmasının engellenmesi üzerine yapılan çalışmaların da sonuçlarını kesin şekilde görmeye başlayabiliriz. 

26 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay tutulması, etkisini Mayıs ortasından itibaren göstermeye başlayacak. Hemen arkasından 10 Haziran'da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Güneş Tutulması ise hepimize hayatında yeni bir kapı aralayacak.

Bu tutulmada, geçmişe veda ederek, yeni bir geleceğe alan açtığınızı unutmayın. Geçmişle bağınız, gelecekte sadece geçmişi yaratacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal