21 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumu tahmin raporunda 21 Şubat 2021 Pazar günü çığ ile zirai don uyarısı yapıldı. Bugün hava nasıl olacak, hangi şehirde hava sıcaklığı kaç derece olacak?

21.02.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-09:58) 21 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji aracılığıyla yapılan son tahminlere göre; ülkenin doğu ile güneybatı bölgelerinin parçalı ile çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğu tarafının kar yağışlı, Muğla etrafı ve Antalya'nın batı sahil bölgelerinin yağmur ve zaman zaman sağanak yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor. İç ile doğu bölgelerde buzlanma ve don hadisesiyle iç ile batı taraflarda zaman zaman pus ve sis olayı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğu bölgesinde çığ oluşma riski var.

Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğu tarafında yüksek kar örtüsü olan dik yokuşlarda çığ oluşma tehlikesi olduğundan, olabilecek negatif durumlara karşı dikkat edilmeli ve önlem alınması gerekiyor.

Zirai çalışmaların sürdüğü sahil bölgelerinde (Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz) hafif, Karadeniz sahil bölgesinde hafif zaman zaman orta, iç bölgelerde orta zaman zaman şiddetli zirai don tehikesine karşı dikkat edilmeli ve önlem alınmalıdır.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU

İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 9°C 

KOCAELİ

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 8°C 

İZMİR 

Hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu 15°C 

ADANA 

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 15°C 

ANTALYA 

Hava durumu parçalı bulutlu, batı kıyı kesimleri sağanak yağışlı 15°C 

ANKARA

Hava durumu az bulutlu 5°C 

RİZE 

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 8°C 

ERZURUM 

Hava durumu parçalı bulutlu -4°C 

KARS  

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu -3°C 

GAZİANTEP 

Hava durumu az bulutlu 9°C 

ŞANLIURFA

Hava durumu az bulutlu 11°C

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal