Survivor Yarışmacılarından Duygu Bal, Köpek Saldırısına Uğrayıp Yaralandı

Her yaz yayımlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor yarışmacılarından biri olan Duygu Bal, köpeğini gezdirmeye çıkardığı sırada sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayıp, hastanelik oldu.

22.06.2021-09:29 - (Son Güncelleme: 29.10.2021-16:04) Survivor Yarışmacılarından Duygu Bal, Köpek Saldırısına Uğrayıp Yaralandı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’un eski yarışmacılarından Duygu Bal, geçtiğimiz gün sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Bal, bir apartman dairesine sığınarak köpeklerin elinden kurtuldu.

SURVİVOR YARIŞMACISI DUYGU BAL KÖPEK SALDIRISINA UĞRADI

Eski voleybolculardan olan ve TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışması ile tanınan Duygu Bal, köpeğini gezdirdiği sırada enteresan bir olay yaşadı. 5 sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Bal, köpeğini kurtarmak için verdiği mücadele sonucu, elinden ve burnundan yaralandı. Kendini bir apartmana atarak kurtardığını ifade eden Bal, belediyenin sokak köpeklerine müdahale etmesi gerektiğini belirtti. 

KÖPEĞİMİ ÇİĞ ÇİĞ YİYECEKLERDİ

Yaşadığı dehşet dolu anları anlatan Bal, sokak köpekleri hakkında belediyelerin bir çalışma yapmasını gerektiğini dile getirerek, ‘Yavrumu kucağıma almasaydım diri diri yiyeceklerdi. Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum" dedi. Survivor yarışmasında performansı ile dikkatleri üzerine çeken Bal, Sarıyer’de Poddle cinsi köpeğiyle yürüyüşe çıktı sırada korku dolu anlar yaşadı. 

Duygu Bal

KUDUZ AŞISI OLUYORUM, KÖPEĞİM ÇOK KORKTU

Gezintiye çıktıkları sırada köpeklerin birden kendilerine saldırması sonrası neye uğradıklarını şaşırdıklarını dile getiren Bal, yaşadığı dehşet dolu anları anlatarak, "Korkunç bir facia yaşadım. Hem de sokağımda beslediğim köpeklerin saldırısına uğradım. 5 köpek sinsice bize saldırdı. Minik köpeğimi tasmasından çekerek kucağıma alınca korkuyla benim burnumu ısırdı. Onu kucağıma almasam diri diri yiyeceklerdi. O sırada köpeklerden bir tanesi elimi ısırdı. Koştuk bir apartmanın kapısı açıktı. Kendimi içeri attım. Burnum kanıyordu. Oradakiler yardım etti. Şu an kuduz aşısı oluyorum. Köpeğimin yaralarını tedavi ediyoruz. Psikolojisi çok kötü" dedi.


BELEDİYENİN BU DURUMU ÇÖZMESİ GEREK

Daha öncede böyle şeylerin yaşandığını, bu durumun oldukça tehlikeli olduğuna dikkat çeken Bal, "Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Belediye bu kadar sorumsuz olamaz. Aynı yerde başka küçük bir köpeği öldürmüşler. Ben uzun boylu ve sporcu olmanın ne işe yaradığını o an gördüm. Kısa boylu ya da biraz güçsüz biri olsam asla kurtaramazdım kendimi." Şeklinde ifade etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal