2022 DSİ bekçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? DSİ Genel Müdürlüğü bekçi alımı sonuç listesi

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün bekçi alımı için yapılacak olan kura çekimi bugün gerçekleşti. Adaylar kura çekimi sonuçlarını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki 2022 DSİ bekçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte DSİ Genel Müdürlüğü bekçi alımı sonuç listesi...

09.08.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-16:42) 2022 DSİ bekçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? DSİ Genel Müdürlüğü bekçi alımı sonuç listesi

DSİ Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 50 kişilik bekçi alımı yapacağı duyurusunu geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Binlerce kişi DSİ’nin bekçi alımına başvurmuş ve kura çekimini beklemeye koyulmuştu. DSİ bekçi alımına başvuran kişilerin merakla beklediği kura çekimi bugün gerçekleşti. Kura çekiminin yapılmasıyla beraber adaylar kura çekimi sonuçlarını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki 2022 DSİ bekçi alımı kura sonuçları belli oldu mu?

2022 DSİ bekçi alımı kura sonuçları belli oldu mu?

9 Ağustos 2022 Salı günü sabah saat 10.00’da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen DSİ bekçi alımı kura çekimi, DSİ Genel Müdürlüğü Youtube kanalında canlı olarak yayınlandı.

DSİ kura çekimi sonuçları

DSİ Genel Müdürlüğü, bugün gerçekleşen kura çekiminin sonuçlarıyla ilgili olarak ‘’Kura çekimi sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.dsi.gov.tr) ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.’’ duyurusunu yaptı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal