2021 TÜBİTAK Personel Alımı Şartları Neler?

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre Tübitak, 2021 yılı için personel alımı yapacak. Bununla birlikte başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, personel alımı şartlarının ne olduğunu araştırıyor. Peki 2021 Tübitak personel alımı şartları neler? Tübitak personel alımı ne zaman?

08.03.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-17:17) 2021 TÜBİTAK Personel Alımı Şartları Neler?

TÜBİTAK personel alımı için Resmi Gazete'de ilan yayınlandı. İlanda TÜBİTAK tarafından alınacak personel sayısı ve hangi kadrolarda alım yapılacağı yer aldı. Bununla birlikte alımlar için başvuru şartlarının neler olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 2021 TÜBİTAK personel alımı şartları neler? TÜBİTAK personel alımı ne zaman? TÜBİTAK hangi alanlarda alım yapacak?

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI HANGİ ALANLARDA YAPILACAK?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) personel alımı için Resmi Gazete'de BİLGEM'e 1 memur, 2 Ar-Ge personeli, 11 teknisyen, 3 dağıtıcı, 5 şoför, TÜBİTAK'a ise 1 memur alınacağı yer aldı.

BİLGEM'in engelli kadrosunda teknisyen, tekniker, yönetici asistanı, dağıtıcı olarak 19 personel alınacağı da yer alan bilgilerden oldu. Toplamda 49 personel alınacak. Bunun yanı sıra müracaat etmek isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarının neler olduğunu araştırmaya başladı. Peki 2021 TÜBİTAK personel alımı şartları neler?

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru tarihleri TÜBİTAK ve Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet siteleri üzerinden yayınlanacak. Müracaat etmek isteyen vatandaşlar ise İŞKUR'un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr/) üzerinden başvurularını tamamlayabilecek. TÜBİTAK personel alımı için başvuru şartları ise şu şekilde:

T.C. Vatandaşı olmak,

Kamu haklarından yasaklanmamış olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal