Orman Genel Müdürlüğü (OGM) İşçi Alımı Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor?

Vatandaşlar tarafından 2021'in son OGM işçi alımı başvuruları merak ediliyor. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

14.06.2021-16:04 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-17:59)

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işçi alımı 2021 Aralık başvuruları özellikle iş arayan vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler içerisinde Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere 22 işçi alımı yapılacağı ifade edilmişti. OGM işçi alımı için başvuru süreci başlamış oldu. 2021 Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı son başvuru tarihi ne zaman? 

2021 ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Vatandaşların gündeminde yer bulan OGM işçi alımı yapılacağı 18 Aralık Resmi Gazete'de  açıklandı. 24 Aralık'ta başlayan Orman Genel Müdürlüğü işçi alımları, yakın zamanda bitecek. İlan Resmi Gazete içerisinde yayınlandı. Söz konusu ilanda 22 sözleşmeli personel alımı için başvurular Orman Genel Müdürlüğü'nün sitesinden yapılıyor. Başvuru e devlet şifreleri ile yapılıyor.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE KADAR SÜRECEK?

18 Aralık'ta başlayacak olan işçi alımları, 5 Ocak'ta bitecek  İlanda belirtildiği gibi her aday sadece bir öğrenim programından başvuruda bulunabilecek. Antalya, Balıkesir, Bursa, Bilecik, İzmir, Manisa ve Muğla illerinde Orman Genel Müdürlüğü için orman mühendisi alınacak. Alımlar, yaz yangınlarına önlem için yapılmaktadır. Başvurular yakında başlıyor.


OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

- Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

- 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.

- Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

- İlanda belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe

aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “atama işlemleri yapılarak göreve başlatılmış olsalar bile”

atamaları iptal edilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal