20.02.2020-11:08 (Son Güncelleme:24.04.2024-05:45)


1

Camdan Saç Trendi

Camdan Saç Trendi

Camdan saç trendi, pürüzsüz, küt ve bob saç modeline verilen isimdir. 2020 saç modasında ön plana çıkan bu saç kesimi oldukça modern ve havalı görünüyor. Bu saç modelinin tıpkı cam gibi parlak olması için saç bakımına özen göstermeli ve mat görünmesini engellemelisin.



2

Örgülü Saç Modelleri

Örgülü Saç Modelleri

Örgüler 2019 yılına adeta damga vurdular. Birbirinden farklı örgü modelleri, tekniği geçtiğimiz yıl çok popüler oldu. Örgü trendi 2020 yılında da devam edecek gibi görünüyor. Eğer sen de karmaşık örgüleri öremiyorsan klasik örgüleri farklı modellerde kullanabilirsin. Salaş ve klasik örgüler de çok dikkat çekiyor, bizden söylemesi!



3

Islak Görünümlü Saçlar

Islak Görünümlü Saçlar

Islak görünümlü saçlar son zamanlarda çok moda oldu. 2020 saç modasında ıslak görünümlü saçları sık sık göreceğiz. Hafif maskülen, doğal görünen bu saç modelini eminiz sen de çok seveceksin. Yapımı çok kolay ve uzun süre kalıcı olan bu saç modeli bizim şimdiden favorimiz oldu bile



4

Yandan Ayır

Yandan Ayır

Saçlarını 2020 yılında ortadan değil yandan ayrımalısın. Yandan ayrılmış saçlar bu sene çok popüler olacak gibi görünüyor. Yandan ayrılmış saçların en büyük avantajı ise saçları daha hacimli göstermesi. Eğer sen de sönük saçlarından şikayetçiysen saçlarını yandan ayırarak hem bu trende uyum sağlayabilir hem de havalı görünebilirsin.



5

Kakül Trendi

Kakül Trendi

Kakül modası hiç geçmeyecek gibi görünüyor. Sen de saçlarında farklı bir görünüm arıyorsan en yakın kuaförün yolunu tutabilirsin. Bu sene düz ve abartısız kaküller çok moda. Seni daha genç ve enerjik gösterecek bu saç kesimini mutlaka denemeni öneriyoruz.



6

Vintage Bob Kesim Saçlar

Vintage Bob Kesim Saçlar

2020 yılı saç trendleri geçmişten esinleniyor. Vintage bob kesimini sokaklarda bu sene oldukça sık göreceğiz. Kulak hizasının biraz altında biten bu saç modeli, bizi 1960'lara götürüyor. Sen de vintage stilinin klasikliğini ve 2020 yeniliğini bir araya getiren bu saç modelini denemeye ne dersin?



7

Pixie Kesim Saçlar

Pixie Kesim Saçlar

Uzun süredir cesaret edemediğin 'o' saç modeli için, gün bugündür! Pixie saç stilini kırmızı halıdan tut da sokak stiline kadar her yerde görmek mümkün. Sen de pixie saçları nasıl şekillendireceğinden korkmadan kestirmelisin. Farklı ve havalı bir saç kesimi isteyenler tercihlerini pixie modelinden yana kullanmalıdır.



8

Ekstra Uzun Saçlar

Ekstra Uzun Saçlar

Bu trend tam da uzun saçları sevenler için! Upuzun, bele uzanan saçlar bu seneye damga vuracak gibi görünüyor. Ünlü yıldızların da şu aralar sık sık uzun saçları tercih ettiğini düşünürsek, sen de saçlarını uzatmaya başlasan iyi edersin. Tabii ki saçlarının güçlenerek uzaması çok önemli. Saçlarını uzatırken ısıyla şekillendirmek yerine saç şekillendirici ürünleri kullanmalısın.



9

Bob Kesim Saçlar

Bob Kesim Saçlar

Gene mi bob kesim saçlar dediğini duyar gibiyim! Evet, bu sene de bob kesim saçlarla çok sık karşılaşacağız. Ancak diğer klasik bob kesimden farklı olarak tüm saçın aynı hizada olduğu, küt bob kesim bu sezon trendy!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR