18.08.2020-13:49 (Son Güncelleme:25.04.2024-18:29)


1

Takı modasını yakalamak için geç kalmadınız. Hemen hemen her markanın üretmiş olduğu ve eminiz ki sizin de severek kullanacağınız takılar bu sene oldukça sık görünmenize yardımcı olacaklar. İşte özellikle bu yıl takmaktan vazgeçemeyeceğiniz takı trendleri...



2

Bu takı trendi ile boynu açıkta bırakan şık bir davet elbisesine eşlik etmek oldukça kolay. Parıltıları olan büyük bir kolye veya küpe dikkatleri oraya çekmesine yardımcı olacaktır.



3

Renklerin moda üzerindeki yeri tartışılmaz. Takılarda kullanımı ise bu sene çok daha göze çarpıyor. Kristal yapıları ile parlayan takılar, bu sene sokak modasında fazlasıyla karşılaşabileceğimiz bir manzara olacak gibi duruyor.



4

Zincirler uzun bir süredir takılarda yerini alıyor ve bizlerde severek kullanıyoruz. Bu sene ise daha büyük ve kalın kullanımı oldukça trendler arasında. Bu modeller özellikle kolyelerde bu sene yerini alıyor.



5

Birbiriyle uyumlu veya uyumsuz ayırt etmeden tüm yüzüklerinizi ellerinizde kullanabilirsiniz. Güzel bir manikür sonrası birden çok yüzüğü bakışları ellerinize çekmek için üst üste takabilirsiniz. bu oldukça şık bir görüntü sahibi olmanızı sağlayacaktır.



6

Yüzüklerin sayısı artarken küpelerin sayısı azalıyor. Kıyafetinize modern bir dokunuş yaparak dikkatleri üzerine çeken tek bir parça kullanmak isterseniz tekli küpe kullanmak oldukça havalı bir görünüm demektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR