16.04.2020-13:18 (Son Güncelleme:19.04.2024-13:59)


1

Soğuk havaları geride bırakıp yazın habercisi olan ilkbahara giriyoruz. Bu nedenle de dolaplarımızdaki kışlıklar yerini cıvıl cıvıl yazlık kıyafetlere bırakır. Peki, bu yaz cıvıl cıvıl birbirinden renkli kombinlerimizi tamamlayacak olan çanta trendleri neler biliyor musunuz? Sizin için 2020 İlkbahar-Yaz sezonu çanta trendlerini bir araya getirdik. İşte detaylar...



2

Büyük Clutchlar

Büyük Clutchlar

Son bir kaç aydır özellikle sosyal medyada çok sık karşılaştığımız büyük clutchlar bu sezon kolunuzun altında veya elinizde, ister günlük ister özel davetlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.



3

Rafya Çantalar

Rafya Çantalar

Birkaç sezondur yaz aylarında çok sık gördüğümüz rafya çantaları bu sezonda çok sık göreceğiz. Yatırım yapmaktan asla pişmanlık duymayacağınız bu çantaları plajda, sokakta, özel davetlerinizde kısacası her yerde kullanabilirsiniz.



4

Kova Çantalar

Kova Çantalar

Son birkaç sezondur birçok markanın vitrininde gördüğümüz kova çantalar, bu sezonda yatırım yapmak için doğru bir adres.



5

Burjuva

Burjuva

2020 ilkbahar-yaz modasında tokalı çantalara karşı oyamayacağız. Vintage görünümlü bu klasikleri bu sezon çok sık göreceğiz.



6

Çuval Çantalar

Çuval Çantalar

Yepyeni bir trend! Çuval çantalar sayesinde yanınızda istediğiniz her şeyi taşıyabilirsiniz. Dünyaca ünlü pek çok marka deriden kanvasa çeşitli kumaşlardan yaptıkları çuval çanta tasarımlarını sergiledi.



7

Minik Çantalar

Minik Çantalar

Her geçen sezon çantalar biraz daha küçülüyor. Eğer geçtiğimiz sezonlardan bu minik çanta trendini yakaladıysanız şanslısınız. Çünkü dünyaca ünlü birçok markanın defilesinde bu minik çantaları gördük.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR