2 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

1 Mart'ta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı'nın günlük programı merak konusu oldu. Peki Cumhurbaşkanı bugün nerede? Cumhurbaşkanı'nın günlük programı ne?

02.03.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-13:45) 2 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mart'ta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından normalleşme süreci ile ilgili yeni alınan kararları açıkladı. Erdoğan:

''Milletimize daha önce söz verdiğimiz şekilde bugün itibarıyla yeni kontrollü normalleşme sürecini başlatıyoruz. Tedbirlerin sıkılaştırılması veya gevşetilmesi kararı, salgının her bir ilimizdeki iyileşme veya kötüleşme durumuna göre verilecek. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde eğitim-öğretime başlanacaktır.

Vatandaşlarımız salgın tedbirlerine ne kadar riayet ederlerse illerinin normalleşmeye o kadar hızlı geçebilmesini sağlayacaklardır. Her hafta risk durumuna göre illerimizin renkleri yeniden tespit edilecek, iki haftada bir normalleşme uygulaması güncellenecek. 

Ülkemizin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürecek. Kamunun çalışma saatleri tüm Türkiye'de normale döndürülecek, ihtiyaç halinde valilikler farklı düzenlemeler yapabilecektir. Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır." dedi. 

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili alınan kararlara da değinen Erdoğan:

''Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Erdoğan: "Okullar, Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretime açılacaktır.

Erdoğan: Restoran, lokanta, kafeterya gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında faaliyetini 07.00-19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek.'' şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların ardından vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü programını araştırmaya başladı.

CUMHURBAŞKANI BUGÜN NEREDE KONUŞMA YAPACAK?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na ait resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Erdoğan'ın programı şu şekilde:

13:30 İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısı (Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi)

15:30 Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal