29.07.2020-14:27 (Son Güncelleme:25.04.2024-03:35)


1

Sosya medya (twitter) platformu üzerinden kan donduran bir ifşa olayı en çok konuşulanlar listesine girdi. #gamzeyesesol başlığı en fazla paylaşılan olay haline geldi. 18 yaşındaki Gamze adlı genç kız, yol sorma bahanesiyle durarak kendisini kaçıran ve tecavüz eden E.Ç.'yi ifşa etti.



2

Tüm sosyal medya bu tecavüz olayını konuşuyor. En çok konuşulanlar listesine giren #gamzeyesesol başlığının altında 18 yaşındaki Gamze A., hasta rolü yaparak yol soran adama yardım etmeye çalışınca kaçırılarak, tecavüz edildiğini ve daha sonra adam kanıt kalmaması için banyoya sokularak zorla banyo yaptırıldığını öne sürdü. E.Ç. adlı kişinin yakalandıktan sonra serbest bırakıldığı öne sürüldü.



3

Gamze A., adlı 18 yaşındaki genç kızın kan donduran ifşası sosyal medyayı adeta sarstı. Gamze A., yürürken 'kolum incindi' diyerek yol sormayı bahane ederek yanına sokulan E.Ç.'nin kendisini zorla kaçırarak evde tecavüz ettiğini öne sürdü.



4

E.Ç.'nin kendisine tecavüz ettikten sonra banyoya sokarak sıcak ve soğuk suyla zorla yıkadığını öne süren Gamze A., sapığın kendisini 'seni öldürürüm kimsenin haberi olmaz' ifadeleriyle tehdit ettiğini öne sürdü.



5

Polise başvurduğunu fakat E.Ç.'nin serbest bırakıldığını ifade eden Gamze A., Emre Ç.'nin kendisine yolladığı mesajı da yayınladı.



6

E.Ç., mağdur Gamze A.'ya yolladığı mesajda 'Gamze 4 aylık oğlum var. Lütfen her ne yapmaya çalışıyorsan yapma! Farklı bir şekilde bir bedel ne uygun görüyorsan ödeyeyim.



7

Ama bu yapmaya çalıştığın şey her ne ise bu yüzden yıllarca oğlumu babasız bırakacaksın sana size yalvarıyorum' ifadelerine yer verdi.



8

Gamze A.'nın poliste verdiği ifadenin tutanağı...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR