05.08.2022-13:20 (Son Güncelleme:05.08.2022-13:20)


1

Hastanede tedavi görüyordu

Hastanede tedavi görüyordu

15 gündür hastanede tedavi gören Civan Canova kolunda hissettiği acı sebebiyle hastaneye gittiğini ve akciğerinde bir kitle olduğunu söyledi.



2

Paylaşım yaptı

Paylaşım yaptı

Ayrıca ünlü oyuncu diş etinden bir parça alındığını ve onun sonucunu da beklediğini belirtti. Hastaneden paylaşım yaptı.



3

Sağlık durumunu anlattı

Sağlık durumunu anlattı

İçinde bulunduğu durumu açıklamak isteyen Civan Canova, ''Çok sevgili arkadaşlarım, akrabalarım, canımdan çok sevdiğim kardeşlerim, yeğenlerim... Size vereceğim haber pek güzel değil ama vermek zorunda hissediyorum kendimi.” dedi.



4

Sakatlığını anlattı

Sakatlığını anlattı

Yaşadığı sakatlanmayı “Her şey 2014 yılında Gümüşlük sahilinde dolaşırken başladı. Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde. O kemiği çıkardılar. Onu sakınmak için Jazz kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da gayrı ihtiyari sıçradı, beni yere attı.” sözleriyle açıkladı.



5

Protez kol taktırmadı

Protez kol taktırmadı

Protez takmak istemeyen Civan Canova, “Sağ kolumun üzerine bütün vücudumun gücüyle düştüm. Kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi. Daha sonra MR çekildi ve doktor 'Protez taktırman gerek' dedi. Onu da ben istemedim, ihmal ettim.” dedi.



6

Akciğerinde kitle çıktı

Akciğerinde kitle çıktı

Civan Canova, “Sonunda 2.5 - 3 ay önce feci ağrılarım sızılarım başladı. Geceleri uyutmayacak kadar. Dizilerimiz bitmemişti. Bir yandan dizi, bir yandan ağrılarla uğraştım. Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Fakat o şimdi 2. planda kaldı.” dedi.



7

Bir süre daha hastanede kalacak

Bir süre daha hastanede kalacak

Başka bir sağlık sorunu çıktığını “Çünkü akciğer filmi çekerken, bu sefer de akciğerimde belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. Bütün ilgi onun üzerine toplandı. 15 gündür hastanedeyim, yatıyorum. Bütün ailem yanımda. Ne olur telefon etmeyin, telefonla uğraşacak vaktim yok.” sözleriyle duyurdu.



8

Sevenlerini üzdü

Sevenlerini üzdü

Bir süre daha hastanede kalacağını “Birkaç gün daha burada kalacağım, sonra taburcu edecekler. Bir ay önce kasık fıtığı ameliyatı olmuştum bir yandan onun ağrısı. Dişimde apse çıktı onun ağrısı. Ondan da parça aldılar ve ne olduğunu belli etmek için. Lütfen beni fazla düşünmeyin sadece iyiliğimi isteyin" sözleriyle duyurdu. Sevenlerine korku dolu anlar yaşattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr