11.03.2022-16:08 (Son Güncelleme:11.03.2022-16:34)


1

Tuhaf olay Çin'de yaşandı. 14 yaşında olan bir çocuk oyun oynamak için cinsel organına yaptıkları ile hastanelik oldu.



2

Küçük çocuğun topları erkeklik organının içine yerleştirmesinin ardından onları çıkaramadı. 14 yaşındaki çocuk topu çıkarmak için başvurduğu yöntemle durumu daha da kötü bir hale getirdi.



3

Manyetik olan topların birbirini çekeceğini düşünen Hua, bir diğer topuda içeri doğru itti ancak beklenmedik bir durumla karşılaştı.



4

Sonuç yine olumsuz olunca Hua, topları içeriden çıkarabilmek daha çok topu sokarak onların diğerlerini çekeceği fikrine kapıldı.



5

Jiang Hua, bu şekilde erkeklik organına tamı tamına 53 tane top sokmuş oldu. Hua'nın bu eylemi topları daha da içeri itti.



6

Küçük topları erkeklik organının içine yerleştirmesinin ardından onları çıkaramadı. 14 yaşındaki çocuk topu çıkarmak için başvurduğu yöntemle durumu daha da kötü bir hale getirdi.



7

Ailesinden çekindiği için durumu onlara anlatamayan Hua, o şekilde okula gitti ve organında sıkıntılar meydana gelmeye başladı. Organındaki ağrılar devam eden 14 yaşındaki Hua, büyükbabasına durumu anlattı ve hemen ailesi tarafından hastaneye götürüldü.



8

Röntgen çekilen Hua'nın içinde yer alan 53 topun iki sütuna hizalanan posterior üretra bölgesinde sıkışıp kaldığı ortaya çıktı. Ameliyat alınan Hua'nın erkeklik organından 53 tane top çıkarıldı ve 14 yaşındaki çocuk eski sağlığına kavuştu. 14 yaşındaki Jiang Hua'nın erkeklik organına 53 tane manyetik top sokması Çin medyasında da büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR