Zamanda Yolculuk İddiaları Tam Gaz Devam Ediyor!

Edward takma adını kullanan ve gerçek kimliğini söylemeyen bir şahıs, 2004 yılında çok gizli bir uygulama kapsamında zamanda yolculuk yaparak 5000 yılına gittiğini iddia etti.

20.02.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-11:20) Zamanda Yolculuk İddiaları Tam Gaz Devam Ediyor!

Zamanda yolculuk yaptığını iddia edenlere bir yeni aday daha eklendi. Edward takma adlı zaman yolcusu, 2004 yılında gizli bir hükümet uygulaması ile 5000 yılına yolculuk yaptığını iddia etti ve buna kanıt olarak ABD'de yer alan Los Angeles şehrini sular altında görüntüleyen bir fotoğrafın elinde bulunduğunu belirtti.

İnanılmaz bir tecrübe yaşadığını dile getiren Edward, deneyin yapıldığı yerde her türlü yapının ahşaptan yapıldığını, bir zaman sonra bulunduğu yerin bir su altı şehri olduğunu fark ettiğini ve bu su altı şehrinin günümüzde Los Angeles olarak bilinen şehir olduğunu iddia etti.Edward'a göre küresel ısınma nedeniyle Los Angeles gibi bazı şehirler  sular altında kaldı.



Edward ayrıca 5000 yılında yaşayan canlılarla da iletişime geçtiğini söylüyor.Geçtiğimiz hafta 2118 yılına gittiğini dile getiren zaman yolcusu Alexander Smith o 2118 yılında çekildiğini söylediği bir görseli de kanıt olarak sunmuştu.

Anlaşılan o ki zamanda yolculuk deneyimlerini dile getiren insanların bir sonu gelmeyecek. Şimdi ise bir sonraki zaman yolcusu adayının hangi seneden geleceği merak konusu.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal