Ünlü Model Göğüs Uçlarını Yaktı!

Göğüs uçlarını yakan modele, göğüs uçlarını yakan Imogen Anthon'a, Imogen Anthon'un instagram fotoğraflarına, göğüs uçlarına özgürlük kampanyasına galerimizden ulaşabilirsiniz.

27.01.2017-12:43 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ünlü Model Göğüs Uçlarını Yaktı!

 INSTAGRAMIN AYRICALIKLI KURALLARINI PROTESTO ETTİ

Imogen Anthony,Avustralyalı model. Instagram'ın kullanıcı kullanım şartnamesi uyarınca kadın göğüs uçlarını gösteren fotoğrafların yayınlanması yasak.Bu tarz fotoğraflar 'sakıncalı içerik' olarak sınıflandırılmasına karşın erkek göğsünü gösteren fotoğraflara izin veriliyor. 25 yaşındaki model bu durumu daha önce de Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla protesto etmişti.

GÖĞÜS UÇLARINA ÇAKMAK TUTTU

Anthony, salı günü Instagram hesabında sansürü ve cinsel eşitsizliği kınamak için bir paylaşımda bulundu. Göğsüne çakmak tuttuğu bir pozu paylaştı.

"GÖĞÜS UÇLARINA ÖZGÜRLÜK" KAMPANYASINA DESTEK VERMİŞTİ

Imogen Anthony, 2012 yılında dünya çapında organize edilen 'göğüs uçlarına özgürlük' kampanyasına da destek vermişti. Erkeklere uygulanan çıplaklık kriterlerinin kadınlar için de aynı şekilde geçerli olması çağrısında bulunmuştu.

ÇIPLAK SELFİESİNİ PAYLAŞMIŞTI

Geçen sene Instagram'da çıplak bir selfiesini paylaşmıştı."Umuyorum ki yakın bir gelecekte kadınlar göğüslerini, şehvetini, cinselliğini ve vücut güzelliğini sorunsuz bir şekilde sergileyebilecekler.Bugünün kültürüne ve anlayışına göre, kendilerine saygısı olmayanların basit kadın, hayat kadını gibi aşağılayıcı ifadelerine maruz kalmadan gelecekte daha çok kabul görecekler " ifadelerini satırlara dökmüştü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal