Tarla Sürerken 2 Metre Uzunluğundaki Yılan Traktöre Çıkınca...

Hatem Öksüz isimli adam, tarla sürerken önüne çıkan 2 metrelik yılanı görünce ne yapacağını şaşırdı.

12.08.2017-11:26 - (Son Güncelleme: 16.08.2017-13:12)

Belkese Köyü'nde yaşayan Hatem Öksüz isimli adam, tarla sürerken traktörün üstüne 2 metrelik yılan çıktı. Yılanı görünce ne yapacağını şaşıran ve ardından traktörü bırakıp kaçan Öksüz, hemen Belediye'yi arayarak yardım istedi. İstediği yardım gelene kadar traktörün uazğından bekleyen genç adam, Belediye'de görevli olan Cemalettin Yılmaz ve Ahmet Turgut isimli adamların yardımıyla yılanı etkisiz hale getirdiler. Yaklaşık 2 metre boyundaki yılanı, ucu sivri bir sopayla traktörün içinde sıkıştırıp yaralı olarak dışarı çıkarttılar. Korkudan traktörüne sokulamayan Hatem Öksüz isimli adam, yılanın öldürülmesinden sonra traktörüne binip tarlasını sürmeye devam etti.

YILANI KOVMAK İSTEYİNCE HASTANELİK OLDU!

Kayseri'de tarlada çalışırken gördüğü yılanı sopayla kovalamak isteyen işçi, yılanın üzerine atlayıp bacağından ısırmasıyla hastanelik oldu. Yahyalı ilçesindeki tarlada bulunan, işçilerin kullanımı için yapılan prefabrik tek katlı yapıyı söken işçilerden olan Yücel Altınoluk, bir yılan gördü. Altınoluk'un, eline geçirdiği sopayla uzaklaştırmaya çalıştığı yılan, birden üzerine atlayarak sol bacağından ısırdı ve ortadan kayboldu.

Bir süre sonra fenalaşan Altınoluk'u, yakın arkadaşları otomobille Yahyalı Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahalesi burada yapılan işçi, daha sonra ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal