Survivor Batuhan Eruygun Kim?

Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Batuhan Eruygun'un adaya veda etmesinin ardından merakla kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte, Batuhan Eruygun hakkında merak edilenler haberimizde...

02.04.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-17:06) Survivor Batuhan Eruygun Kim?

Gönüllüler takımında yarışan Batuhan 1 Nisan'da Survivor adasından ayrıldı. Peki Survivor Batuhan kim? Bütün merak edilenler haberimizin detayında... 

SURVİVOR BATUHAN ERUYGUN KİM?

Batuhan Buğra Eruygun 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Batuhan, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim görmüştür. Eruygun aynı zamanda atletizm sporu ile ilgilenmektedir. 110 metre engelli koşularda yarışan Batuhan, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün milli ve lisanslı sporcusudur. 

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca müsabakalardan men edilen Batuhan'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından iyileştikten sonra atletizm sporuna devam etmiştir.

Son olarak TV 8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında yer alan Batuhan Buğra Eruygun, burada Gönüllüler Takımında mücadele etmektedir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal