Ufak Tefek Cinayetler Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! (23. Bölüm - 2. Fragmanı)

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisi 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

03.04.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-12:28)
İzleyicileri her hafta ekrana kilitleyen ve gerilimin dozunu her hafta arttıran Ufak Tefek Cinayetler dizisinin merakla beklenen 23. Bölüm 2. Fragmanı ekranlara geldi. Son bölümde yaşanan büyük gelişmelerin ardından 23. Yeni bölüm 1. Fragmanı yayınlanmıştı. Yeni bölümde yer alacak konulara ilişkin önemli detaylar verilen fragmanda Pelin ve Merve hapse girmekle karşı karşıya.

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Merve ve Pelin’in başının büyük dertte olduğu görülüyor. İkili kendilerini her an hapiste bulabilirler.

Diğer yandan Serhan ve Oya aşklarına devam etmektedirler. Ama onalrı bekleyen büyük tehlikenini farkında bile değillerdir. Mehmmet ve Burcu ilişkiside sona gelmiştir. Mehmet,Burcu’dan kesin olarak ayrılak istediğini söyler.

Sarmaşık’ta yılın skandalı patlar. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlar ve kim olduğunu öğrenebilmek için şeytanca bir plan yapar. Oya da bu tuzağa düşüyor.

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Star TV’de…

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal