Meteoroloji'den Son Sakika Uyarısı!

Hava sıcaklıklarının oldukça düşmesinin ardından Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporları gelmeye devam ediyor. İstanbul'da bu sene kar görülmemesi birçok vatandaşa İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusunu akıllara getirdi.

21.02.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-11:21) Meteoroloji'den Son Sakika Uyarısı!

Hava sıcaklıklarının oldukça düşmesinin ardından Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporları gelmeye devam ediyor. İstanbul'da bu sene kar görülmemesi birçok vatandaşa İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusunu akıllara getirmiş ancak Şubat ayının sonuna yaklaşmamıza rağmen beklenen kar yağışı İstanbul'da başlamamıştı.

Meteoroloji'nin internet sitesi üzerinden daha önce yayınlanan haritalı tahmin raporlarında 25 Şubat Pazar günü İstanbul'da kar yağışı tahmin ediliyor bilgisi verilmişti. Kırklareli'nde sabah saatlerinde kar yağışı görüldü.

Havaların mevsim normallerine inmesinden sonra tüm ülkede sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Ülkenin bazı bölgelerinde kar yağışı başlarken Meteoroloji Ege bölgesi için sağanak yağış uyarısı gerçekleştirdi. 25 Şubat pazar günü ülkenin büyük bölümünde kar yağışları bekleniyor.

Meteoroloji Genel müdürlüğünün son raporlarına göre, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Zonguldak, Bingöl, Muş, Batman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların, özellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olmak üzere Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı, kuzeybatı bölgelerinde mevsim normalleri civarında diğer yerlerde mevsim normallerin üzerinde seyredeceği beklenirken rüzgarın ise çoğunlukla güney yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette esmesi bekleniyor.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal