Meteoroloji Saat Verdi! Kabus Geri Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Uzmanlar bugün Marmara Denizi'nde fırtına beklendiği yönünde açıklamalarda bulundu.

21.09.2017-10:18 - (Son Güncelleme: 21.09.2017-10:30)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Uzmanlar yarın Marmara Denizi'nde fırtına beklendiği yönünde açıklamalarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün Marmara Denizi'nde fırtına görüleceğini belirtildi. Bugün öğle saatlerinden sonra oluşacak güçlü rüzgarın şiddetini, akşam saatleri civarında fırtına düzeyine çıkarması bekleniyor. Uzmanlar, Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini gösterek Yıldız - Poyraz fırtınasının 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) olacağı tahmininde bulundu.

Meydana gelmesi düşünülen fırtınanın, Çarşamba gününün ilk saatlerinden sonra etkisini giderek azaltılacağı düşünülüyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji raporlarına göre, İstanbul'da hava az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Hava sıcaklığında ciddi bir değişiklik tahmin edilmiyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette eseceği belirtildi.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 29

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 30

İzmir: Az bulutlu ve açık 34

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 32

Adana: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu 35

Antalya: Az bulutlu ve açık 34

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 29

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde il geneli, akşam saatlerinde doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal