Galatasaray'da Elektrik Ve Doğalgaz Faturası Krizi Patlak Verdi!

Galatasaray'da yeni başkan Mustafa Cengiz sürekli borç tablosu ile karşılaşmakta. Daha önceki yönetimden kalan elektrik ve doğalgaz borcu sebebi ile yetkililer ceza kesmeye gelmiş, fakat taze başkan ödeme gerçekleştirerek duruma engel olmuştu.

03.03.2018-14:10 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-14:05) Galatasaray'da Elektrik Ve Doğalgaz Faturası Krizi Patlak Verdi!

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten sonra başkanlık koltuğuna geçen Mustafa Cengiz, 9 Mart'ta UEFA ile görüşülecek FFP zirvesi için hazırlanırken diğer taraftan borçlarla cebelleşiyor.

Göreve geldiği günden beri oyuncuların birikmiş maaşları da dahil olmak üzere 30 milyon TL'lik ödeme gerçekleştiren başkan Mustafa Cengiz'e devamlı yeni borç tablosu geliyor.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de daha evvelden ödenmemiş faturalar yeni başkanı zor duruma sokmakta. Önceki döneme ait ödenmemiş fatura sebebi ile Cuma günü yetkililer, Florya'daki tesisin elektriği kesmek için kapıya dayandı.

Taze başkan, 55 bin TL'lik borcu ödeyerek olması muhtemel bir skandalı önledi. Türk Telekom Stadı'nda ise daha önceden biriken doğalgaz faturası sebebi ile sorun çıktığı, yönetimin haberi duyar duymaz birikmiş borcu ödediği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal