Kıyamet Tarihini Verdiler!

Dünyanın sonunun ne zaman geleceğine, kıyamet tarihine, dünyanın dev bir gezegenle çarpışacağı haberine galerimizden ulaşabilirsiniz.

06.01.2017-11:33 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kıyamet Tarihini Verdiler!

DÜNYANIN SONU İLE İLGİLİ YENİ TEORİ ORTAYA ATILDI

'Planet X – The 2017 Arrival' kitabının yazarı teorisyen David Meade, uzayla ilgili çalışmalar yürütüyor. Dünyayla ilgili ortaya atılan teorilere bir yenisi daha eklendi. Meade, herkesin beklediği o önemli tarihi verdi. Meade, 'güneşimizin ikizi' dediği dev bir yıldızın Dünya'nın güney kutup noktalarına doğru ilerlemekte olduğunu söyledi.

Yıldız, gezegenimize doğru ilerleyen Gezegen X olarak da ifade ettiği geniş, mavi bir gezegen olan Nibiru da dahil olmak üzere "yedi yörünge cisimcikleri" ni beraberinde getireceği iddia ediliyor. David Meade isimli komplo teorisyeni, Dünya'nın ekim ayında gizemli dev bir gezegenle çarpışabileceğini ve bunun tüm dünyayı etkileyebileyeceği iddiasını ortaya attı. 

KIYAMET İÇİN TARİH VERDİ

David Meade, Dünya'nın sonuyla ilgili açıklamalarında Dünya'nın ekim ayında gizemli dev bir gezegenle çarpışarak sonunun gelebileceğini öne sürdü. Komplo teorisyenleri, 'haydut gezegen' Nibiru'nun yerçekimsel etkisinin yüzlerce yıl önce diğer gezegenlerin yörüngelerini bozduğunu düşünüyor. Meade, yıldızın yeryüzüne yaklaşan açısı nedeniyle yerinin belirlenmesinin zor olduğunu söyledi.

NASA, NİBİRU'NUN VARLIĞINI KABUL ETMİYOR

Planet X News için bir parça yazan Meade, "Bu sistem, elbette, güneş sistemimizin ekliptik ile hizalanmamakla birlikte, eğik bir açıdan Güney Kutbumuza doğru geliyor" dedi. Ancak bilim dünyası Nibiru'nun varlığını kabul etmiyor. NASA tarafından yapılan açıklamalarda Nibiru'nun varlığı reddedilmişti.


 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal