Eşinin Çektiği Doğum Sancısını Anlamak İçin Suni Sancı Alan Adamın Hazin Sonu!

Yeni baba olan Tom Mitchelson isimli genç adam, farklı bir deneyime imza atmak isteyince olanlar oldu.

14.08.2017-08:08 - (Son Güncelleme: 14.08.2017-16:40)

İngiliz gazeteci Tom Mitchelson isimli genç adam, 6 ay önce baba oldu ve farklı bir deneyime imza atmak isteyince olanlar oldu. Gazeteci Mitchelson bir doğum kliniğine yatarak, suni olarak doğum sancısı yaşamak istedi. Gazeteci Mitchell'in bu ilginç deneyimi yaşamayı istemesi ve doğum sancısı çekme kararı eşi Jennifer ile yaşadığı bir konuşma sonucu başladı. Taze baba Mitchell'ın o anları, an be an karelere yansıdı ve genç adam yaşadığı süreci şu sözlerle ifade etti:

"Eşim Jennifer ile doğum üzerine konuşurken 'Doğumun en kötü tarafı hastanede çektiğim uykusuzluktu' dedim. Hemen ardından Jenny'nin yüzünde korkunç bir ifade belirdi. Ben de bu cümleyi sarfederek, doğumu gerçekleştiren eşime karşı ne kadar büyük bir hata yaptığımı farkettim." ifadelerini kullanan gazeteci Mitchelson, eşinin tepkisi üzerine "Doğum sancısı ne kadar korkunç olabilir ki" karşılığını verince kendini bir klinikte buldu.

Gazeteci Mitchell, eşi Jennifer'in çektiği acıları anlamak ve kendisini onun yerine koymak için son derece kararlı bir şekilde doğuma girdi. Doğumu yönlendiren doktor 2 bin bebeğin doğumunu yapmış bir isim. Genç adam sancısını 1 ile 10 arasında yorumlarken ilk başta yaşadığı acıya 2 puan verdi. Genç gazetecinin eşi Jennifer, doğum sancıları artınca eşine destek olmaya devam ediyor ve Mitchell yaşadıklarını anlatmaya şu sözlerle devam etti:

''Karım bana 'derin derin nefes al' dedi. 'Sen nefes al'. diye bağırdım.Bir kız arkadaşım bana sadece doğum sancısı çektiğimi, hamileliği tatmadığımı söylüyor ve hamileliği maraton koştuktan sonra Everest'e tırmanmak olarak değerlendiriyor. Doğum tecrübemde 3'üncü evreye geçiyorum ve adeta bana tren çarpmış gibiyim. Düşünme yetimi bile kaybediyorum. Eşim çektiğim acılara dayanamayarak bana doğumu bırakmamı söylüyor. 'Tamam Tom bir şey kanıtlamak zorunda değilsin yeter' dese de kararlıyım sonuna kadar gideceğim. Doğumun ardından içimde bir can taşımadığımı, hayati tehlikem olmamasına rağmen bu kadar acı çektiğimi düşünüyorum. Kadınlar size saygım sonsuz. Gerçekten çektiğim acı korkunçtu. Hayatımda böyle bir sancı çekmedim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal