1100 PÖH Cinderesine Gidiyor!

Afrin'i teröristlerden arındırmak için gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı bünyesinde Cinderesi’nde başlatacak olan meskun mahal operasyonu için 1100 PÖH gönüllü olarak Afrin'e gidiyor.

22.02.2018-08:55 - (Son Güncelleme: 22.02.2018-16:32) 1100 PÖH Cinderesine Gidiyor!

Afrin'e doğru ilerleyen TSK ve ÖSO en önemli yerleşim yeri olan Cinderesi operasyonu için stratejik bir plan gerçekleştirilecek. Afrin'in güneybatısında açılan cephede Cinderesi'nin etrafı Mehmetçik ve ÖSO tarafından kuşatmaya alındı. Afrin'in anahtarı olan Cinderesi'ne aynı Doğu ve Güneydoğu'daki gibi hendekler kazan ve evlere tuzaklar kuran hain terör örgütü PYD/PKK'lılar sivil halkı kalkan olarak kullandığı için operasyon daha tedbirli gerçekleştirilecek.

SİVİL HASSASİYETİ ÖNCELİK OLACAK

Harekat Merkezi'nin sivil hassasiyeti sebebi ile Cinderesi operasyonunda özel birlikler sokak sokak, ev ev operasyon gerçekleştirecek. Cinderesi operasyonu için tam 1100 PÖH'çü belirlendi. PÖH'lerden birçoğu gönüllü oldu.

PÖH ve JÖH'lerin büyük titizlikle yürüteceği operasyonda Cinderesi üzerinde görüntü alan İHA'lar teröristlerin hangi evlerde saklandığını tespit edecek. Görüntüler harekat merkezine anlık olarak iletilecek. Karadan ilerleyen timler nokta operasyonlar yürütecek. Bu şekilde sivil kaybının da önüne geçilecek.

Hendek avcıları PÖH ve JÖH'lerin hepsi gönüllü olunca Afrin ekibi için kura çekimi yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal