Bebeğinin Odasına Kamera Koyan Anne Görüntüleri İzledikten Sonra Şok Geçirdi!

Bebeğini izlemek için odasına kamera koyan anne, kamera kayıtlarını izledikten sonra şoke oldu!

12.09.2017-16:44 - (Son Güncelleme: 12.09.2017-17:13)

BEBEKLER NEDEN UYUMAZ?

Hepimiz ideal anneler olmak, bebeklerimizin tüm büyüme ve gelişim süreçlerini olabildiğince az stresle geçirmek ve emzirme, temel bakım, uyku gibi konuları öncelikle düzene koymak istiyoruz.

Tabii ki bu en doğal annelik isteği. Uyku konusuna aşırı takıntılı, kendisi de uykuya çok düşün, istemeden uyandırılırsam canavara dönüşen bir insan olarak uykunun yaşam kalitesindeki önemini çok iyi biliyorum. Bu nedenle de her üç çocuğumda da en başta takıntı haline getirdiğim konu uyku oldu. Uğraştım başardım da...

Annelik öyle bir kocaman ağaç ki direnmeden, dik durmadan, çaba göstermeden meyve vermiyor. Kendinize iyi bakmanız çocuklarınıza iyi bakmanızı sağlıyor.



Uyku konusuna bu kadar önem vermemin iki temel nedeni vardı.

Kendim için; iyi uyuyarak dinlenebilmek yorgunluğumu minimum seviye indirmek ve bebeğimle daha iyi ilgilenebilmek için enerji toplamak ile bebeklerim için; uykusunu iyi almaları uyanık oldukları süreçlere pozitif etki yapması, yemekte, oyunda, özlük bakım diğer şeylerde sorun yaşamamak.

Bütün bunlarla ilgilenirken tabii çocukların kendilerine özel yapılarıyla hazır halde doğduklarını unutmamak gerekiyor. Siz uykusuz bir insansanız bebeğiniz de öyle olabilir. Bunu da kabullenerek çözüm üretmek gerekiyor.

Anneler, annelere tavsiyeler veriyor, özellikle yeni annelerin çok sorusu oluyor, benzer bir çok konuda web sitemiz hthayat.com'da biz de yeterince haberlerimiz ve uzman yanıtlarımız ile destek oluyoruz annelere. Bugün ise gazete sayfalarımızdan, bizlere en çok soru gelen çocuklar ve uyku konusunu paylaşmak istiyorum sizlerle ki gazete okurlarımıza da destek olabilelim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal